Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 tirsdag 29. november 2011 kl 22.30 Bare Egil

Blodig møte med Larvik


Komiker og musiker Egil Hegerberg reiser videre på sitt lives største turné. Larvik blir et slag i ansiktet. Bokstavelig talt.

I Kystkommunen Larvik går Egil i fotsporene til sin far, som var håndballkeeper. Dessverre blir det et blodig møte med håndballen på damelaget, og Egil må forlate banen før endt kamp.

Turen går dernest til Stavanger der Egil blir skuffet over Norsk Oljemuseums snevre fokus på nordsjøolje. I Stavanger er det urfremføring av låta om Stavangers store sønn Morten Abel-Abel.

Om serien
Egil Hegerberg, også kjent som Bare Egil, legger ut på sitt livs største turné. Han har i høst reist Norge rundt på kryss og tvers med albumet "Norge på kryss og tvers, volum 2". NRK dokumenterer Egils reise og møte med den norske folkesjela.

I åtte episoder følger vi Egil på turné gjennom landet, fra Åndalsnes via steder som Surnadal, Larvik, Lyngdal og Nøtterøy. Turnéen avsluttes på Rockefeller i Oslo. På alle turnéstoppene skal de lokale arrangørene stille med Egils sceneantrekk, og Egil skal spise middag hos en lokal familie. I tillegg fremføres en spesialkomponert låt til det aktuelle spillestedet.


Produsert av NRK i 2011
Prosjektleder: Åse Marie Hole
Pressekontakt: Jade Josefine Nordahl, tlf: 92403873
TV-seere kan kontakte Publikumsservice: info@nrk.no , tlf: 815 65 900