Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 onsdag 24. juli 2002 kl 19.30 Billetten

Håper på hjemmeseier

Øystein Djupedal og Ingvild Vaggen Malvik skal forsvare SV (NRK-foto)
Øystein Djupedal og Ingvild Vaggen Malvik skal forsvare SV (NRK-foto)
Sør-Trøndelags to SV-representanter på Stortinget har tatt Dovrebanen nordover, og satser alt på å hale i land nok en seier i hjemfylket.

Øystein Djupedal har drevet med politikk i hele sitt voksne liv, og er nestleder i partiet. Han har sittet på Stortinget siden 1993, mens Ingvild Vaggen Malvik fikk plass etter brakvalget høsten 2001. Ingvild har permisjon fra stillingen som forsker ved NTNU i Trondheim og er spesielt opptatt av miljøpolitikk.

Både Øystein og Ingvild har reist mye i forbindelse med sine politiske verv, noe som kan komme godt med i kveldens gjettelek. I kveld lar de kampsakene om barnehage, skole og miljø ligge og gir seg geografien i vold.

Om ”Billetten”
Spørreleken ”Billetten” sendes i år for fjerde gang. Deltakerne får seks oppgaver i hvert program, hvor det gjelder å kombinere elementer som tilsynelatende ikke har noe med hverandre å gjøre, men som til sammen skal lede fram til et geografisk sted.

Som i fjor vil to tomannslag konkurrere mot hverandre i hvert program etter utslagsmetoden. Premien er en togbillett til hvor som helst i Norge, og en liten slump penger til reisekassa – avhengig av hvor mange poeng de tar. I hvert program kommer et nytt utfordrerlag til stasjonen, spennende mennesker som representerer ulike yrker og fagområder, men som har det til felles at de liker å reise – og ikke minst konkurrere.

Egenprodusert underholdning fra NRK Sør-Trøndelag
Programleder Viggo Valle
Prosjektleder Henning Skjæret
Pressekontakt Inger Larsen, tlf: 23 04 74 83