Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 tirsdag 13. april 2004 kl 20.35 Våre små hemmeligheter

Hver tar sin…

Evan (Samuel Johnson) og Gabrielle (Sibylla Budd) danser salsa sammen og minnes tiden på Cuba (Foto: Southern Star)
Evan (Samuel Johnson) og Gabrielle (Sibylla Budd) danser salsa sammen og minnes tiden på Cuba (Foto: Southern Star)
Evan og Gabrielle danser salsa, og har det moro sammen. Det minner dem om tiden på Cuba. De kysser hverandre, men det er den frigjorte Gabrielle – den ansvarsbevisste Gabrielle spør seg selv om det å ha sex med Evan egentlig er så lurt?

Alex er sikker på at det er rådgiveren hennes, professor Vanda, som har sendt henne til en fjern utpost nær grensen. For første gang i hennes akademiske karriere føler Alex at hun blir behandlet som et "problembarn". Rex er ikke enig med henne, og en krangel oppstår.

Kelly er i gang med sin første essay på universitetet. Jake hjelper til, og gjennom deres felles anstrengelser oppstår søt musikk. Christian får en sexy tekstmelding fra en jente på Fu bar. De tar en drink sammen, og Christian oppdager at Katie er døv. Men kommunikasjon er så mangt, og Katie og Christian finner ut av det sammen. Miranda tenker mye på Chloe.

Om serien
Komedie og dramatikk går hånd i hånd i denne dramaserien som har vakt enorm interesse i produksjonslandet Australia. Vi møter en gjeng i tjueårene som bor i samme leiegård et sted i Melbourne. Deres liv dreier seg for det meste om kjærlighet, sex, vennskap og suksess.

Evan og Alex har delt leilighet til nå, men etter at Alex har møtt Rex, flytter Evan ut av leiligheten. Evan vil gjerne være forfatter, men lykkes ikke særlig godt. Alex gjør det ganske bra som lege.

Richie og Miranda var kjærester, men etter at Richie "kom ut av skapet" som homofil, er det slutt mellom dem. Richie gjør karriere som såpestjerne på tv, og er sammen med Nick.

Jason og Gabrielle var et par, men det ble slutt og Jason møtte en annen kvinne, Caitlin, som ble gravid. Men heller ikke dette forholdet holdt, og nå er Jason og Gabrielle venner igjen.

Australsk dramaserie, serie 3
Originaltittel: "The Secret Life of Us"
Episodetittel: "The Way We Were"
Produksjon: Southern Star
I rollene: Samuel Johnson (Evan), Claudia Karvan (Alex), Deborah Mailman (Kelly), Abie Tucker (Miranda), Spencer McLaren (Richie), Joel Edgerton (Will), Sibylla Budd (Gabrielle), Damian de Montemas (Jason), David Tredinnick (Simon)
Regi: Cate Shortland, Stuart McDonald, Kate Dennis, Daniel Nettheim
Pressekontakt: Inger Larsen, tlf: 23 04 74 83


LENKER
  • Hjemmeside