Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 mandag 19. september 2011 kl 21.30 Schmokk - Premiere!

Kjærlighet ved første "Schmokk"


Det er nyttårsfest, og Janne og Pontus møtes mens rakettene eksploderer mot himmelen. Det er kjærlighet ved første blikk, det sier bare schmokk!

Fire år senere er lidenskapen skiftet ut med pizza Grandiosa og krangler om hvem som skal gå først på do.

Håpløs kjæreste
På jobben prater Janne med kollegaen Renate om den store kjærligheten. Renate, som elsker Hollywood-filmer, mener at den er lett å kjenne igjen: man kjenner et schmokk, eller et sug i magen, når man er sammen med den rette. Janne innser at hun ikke kjenner noe schmokk når hun er sammen med Pontus. Han glemte til og med bursdagen hennes. Men hun elsker ham jo?

Er jeg virkelig lykkelig?
Janne begynner å se forholdet utenfra, og spør seg: Er jeg egentlig lykkelig? Er dette alt? Et vennepar kommer på "parmiddag", og ting blir enda mer klamt. Veninnen til Janne er krevende og selvsentrert, og spray-tan-brune Håkon er Pontus’ rake motsetning, men Pontus prøver så vidt å oppføre seg. Så kommer Jannes venninne med nådestøtet. De to er forlovet! Vil Janne være forlover?

Dramaserie i 6 episoder
Produsert av NRK, 2010
Regi: Ole Martin Hafsmo
Med: Jan Martin Johnsen, Yngvil Støen Grotmol, Christine Hope, Janne Hjeltnes, John Brungot, Henrik Horge, Nicolai Cleve Broch, m.fl.
Pressekontakt: Hege Fagerheim, / 23045342 / 40828004
TV-seere kan kontakte NRKs Publikumsservice: Publikumsservice / 815 65 900