Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 søndag 11. august 2002 kl 21.00 Sanger om kjærligheten: Brustne hjerter

Sjalusi og forviklinger


I "Brustne hjerter" blir Tove sentrum i et trekantdrama der to brødre rivaliserer om hennes gunst.

Tove (Minna Treutiger) er en naiv, landsens jente som flytter til Stockholm for å jobbe på kafé. Snart vikler hun seg inn i to kjærlighetshistorier - først med kaféeieren Oliver (Jacob Ericksson), som sitter i rullestol, og deretter med hans lillebror Niklas (Richard Tankred).

"Brustne hjerter" er en historie der alle har forutsetninger for å bli lykkelige. Likevel klarer de å rote det til for seg slik at de mister sjansen gang på gang.

Om serien
Det dreier seg om unge mennesker og deres kjærlighetsliv i den svenske serien "Sanger om kjærligheten". Den består av frittstående, timelange filmer som alle tilhører sjangeren romantisk komedie, med unge mennesker i hovedrollene både foran og bak kamera. Det er Sveriges Television Drama som står bak denne satsningen om kjærlighetens dilemmaer. Det er laget i alt fire filmer, som tidligere er vist på NRK. I denne omgangen vises to av dem "Brustne hjerter" og "For kjærlighetens skyld".

Dramaserie fra Sveriges Television (1999)
Originaltittel: Et litet rött paket ("För karlekens skull", "Drömmen om Elin", "Brustna hjartan" og "Tredje gången gillt")
Manus: Ulrika Kolmodin (del 1), Tomas Tivemark (del 2 og 3),
Pernilla Oljelund (del 4)
Regi: Charlotte Sachs-Boestrup (del 1), Anders Skog (del 2), Mikael Marcimain (del 3), Simon Kaijser (del 4)
I hovedrollene: Del 1: Fanny Risberg og Ulf Friberg, Del 2: Shanti Roney, Anna Björk og Birgitte Söndergaard, Del 3: Minna Treutiger, Richard Tancred og Jacob Ericksson, Del 4: Brasse Brannström, Gunilla Paulsen, Daniel Larsson og Lena Strömdahl
Pressekontakt: Helene Amlie, 23 04 77 51

Bilder
1 Tove (Minna Treutiger) flytter fra landet til Stockholm for å jobbe på kafé. Der vikler hun seg inn i et trekantdrama. (Foto: Åke Ottosson, SVT)
2 Brødrene Oliver (Jacob Ericksson, t.v.) og Niklas (Richard
Tankred) forelsker seg begge i Tove (Minna Treutiger). (Foto: Åke Ottosson, SVT)