Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 16. mars 2002 kl 18.30 Reser

Pool-party!

   Linda Caroline Sundblad har laget
Linda Caroline Sundblad har laget "Lambretta" video i Reser . Programlederne Stian og Mari befinner seg i Hammerfest og skal snakke om flørting! (Foto: NRK)
Mari og Stian er på pool-party i Hammerfest og snakker om flørting! Reser har spilt inn musikkvideo med Lambretta i Reserbilen. Reserne konstanterer at det er in med muskler, men kanskje man kan bli for opptatt av muskler også? Tanja prøver fortsatt desperat å sjekke opp drømmeprinsen, men det går ikke stort bedre denne gangen.

Ungdomsprogrammet ”Reser” reiser rundt i landet i Reser-bilen. I høst fikk programleder Stian Barsnes Simonsen med seg en ny makker etter at Stine Buer takket for seg. Mari Grydeland var godt kjent i NRK fra før, blant annet fra ”Etter skoletid” og ”U filter”.

Mye reising
Humor og alvor er stikkord for ”Reser”, som tar utgangspunkt i Stian og Mari som reiser rundt til forskjellige steder i hele Norge, steder seerne har tipset dem om. Der møter de ungdom i deres eget miljø og tar opp ting de er opptatt av. Aldersgruppen ligger et sted mellom 10 og 15 år, med vekt på fjortisene.

Og denne sesongen går Reserbilen nordover:

- Vi skal til Hammerfest (her blir det bassengparty og sjekking!), Kautokeino (ungdom og samisk kultur/action) og Kirkenes (grense/utveksling med Russland - likheter). Deretter skal vi til Haugesund (besøk på Hall of Fun, som er et aktivitetshus for unge), og etter det, til Kvinesdal i syd hvor vi skal på leirskole! Da blir det mye snakk om rabalder, kjærester på tur og hjemmelengsel tror vi. Det er meningen at vi skal komme oss til Kristiansandsområdet til slutt, sier prosjektleder Paal Ritter Schjerven.


Egenprodusert ungdomsprogram
Programledere: Stian Barsnes Simonsen og Mari Grydeland
Prosjektleder: Paal R. Schjerven
Pressekontakt: Elisabeth Burø, tlf: 23049841, mob: 93046697

Bilde
Linda Caroline Sundblad har laget ”Lambretta” video i Reser . Programlederne Stian og Mari befinner seg i Hammerfest og skal snakke om flørting! (Foto: NRK)

LENKER
  • Reser