Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 mandag 13. august 2001 kl 22.35 Kjærlighet i det 21. århundre

Et forpliktende forhold

Ellie har nesten alt – et flott utseende, bøtter med selvtillit, egen forretning og en stilig advokatvenn, Nick. Det eneste hun mangler er vissheten om at hun har en fremtid med sin kjæreste.

Ellie er overbevist om at Nick er altfor redd for å binde seg. Han kommer aldri til å fri, mener hun. Selv om de har vært sammen i flere år, er det et faktum at Nick får full panikk hvis hun så mye som legger igjen en tannbørste i leiligheten hans.

En snedig plan
Til slutt allierer Ellie seg med vennen Michael for å legge en plan for å få Nick til alters.

Trinn én er å gjøre ham sjalu. På bar overser hun ham fullstendig, og later som hun flørter vilt med Peter. På kontoret nekter hun å snakke med ham i telefon. Målet er å oppmuntre Nicks jaktinstinkt – hun skal være det vanskelige byttet.

Planen går sin gang, men fremdeles er det intet frieri fra Nick.

Med neste trinn tar Ellie en stor sjanse. På telefonsvareren hans leser hun inn en melding om at hun drar til Paris og blir borte en lengre periode. Nå skal nemlig Nick lokkes inn i ekteskapet; han skal tro at han kommer til å miste henne for alltid hvis ikke han stopper henne fra å reise.

Så sikker er hun på at planen lykkes, at hun bestiller tid i kirken for bryllup…

Om serien
”Kjærlighet i det 21. århundre” er en serie novellefilmer fra produsentene bak serien ”Queer as Folk”. Serien tar for seg kjærlighet og forhold i det nye århundret, hvor hver episode – sett fra et kvinneperspektiv – handler om alle de fikse ideene, skuffelsene, gledene og feiltrinnene slike forhold er nødt til å føre med seg.


Britisk produksjon Channel 4
Originaltittel: ”Love in the 21st Century”, ep. 6: “Commitment”
Pressekontakt Inger Larsen, tlf: 23 04 74 83