Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 tirsdag 2. mars 2004 kl 21.20 Den tredje vakten

Barnemishandler går løs

Alex Taylor (Amy Carlson) havner i et drama med en barnemishandler og en forsvunnet gutt.  (Foto: Warner Bros.)
Alex Taylor (Amy Carlson) havner i et drama med en barnemishandler og en forsvunnet gutt. (Foto: Warner Bros.)
Den kvinnelige brannkonstabelen Alex Taylor havner i et drama der hun er den eneste som kan redde et barn. Og politimannen Sully fortviler stadig over sin russiske kone, Tatiana.

De skremte foreldrene til en savnet gutt vet om en kjent barnemishandler som bor i samme bygning som dem. Politiet slår straks alarm, men den kvinnelige brannkonstabelen Alex Taylor viser seg å være den eneste som kan redde gutten.

Detektiv mot kona
Sullys russiske kone Tatiana har vist seg å ha en broket fortid, bl.a. har hun forbindelser til den russiske gjenglederen Fydor Chevchenko som herjer i New York. Nå må den garvede politimannen motvillig gå med på å hjelpe en kollega, detektiv Pete Madjanski, med saken.

I tillegg misliker Sully sin kollega sterkt. Likevel dras han inn i en dekkoperasjon mot sin egen kone, for om mulig å avdekke en hemmelig forbindelse mellom henne og Fydor Chevchenko.

Om Den tredje vakten
I det intense actiondramaet fra New York følger vi en gruppe uredde og engasjerte kvinner og menn fra ambulansetjeneste, brannvesen og politi, både på jobb og i privatlivet. De har ingen normal arbeidsdag – fra klokken 15.00 til langt på natt jobber den tredje vakten utrettelig for å redde menneskeliv.

Monte "Doc" Parker (Michael Beach) og Carlos Niete (Antony Ruivivar) arbeider i det unge og tøffe ambulanseteamet. Hver dag må de takle tragedier og strekker seg langt for å hjelpe mennesker i nød.

Kim Zambrano (Kim Raver) tilhører også ambulanseteamet, og kompanjongen Bobby Caffey (Bobby Cannavale) er hemmelig forelsket i henne. Kim har imidlertid vært gift med Jimmy Doherty (Eddie Cibrian), og de har en liten sønn sammen. Doherty er en iherdig og dyktig brannmann, men desto mer lettsindig i privatlivet. Dohertys partner er den energiske og modige Alex Taylor (Amy Carlson).

For Faith Yokas er det å være Maurice "Bosco" Boscorellis partner vanskeligere enn å takle mann og to barn. De to politifolkene krangler til stadighet, men vet også at de kan stole uforbeholdent på hverandre. Boscos måte å håndheve loven på kolliderer med veteranen John "Sully" Sullivan (Skip Sudduth) oppfatning av politiyrket.

Sully prøver stadig å lære sin unge partner Ty Davis (Coby Bell), at å være politimann betyr ikke bare å fange skurker, men også å hjelpe mennesker som har det vanskelig.

Amerikansk action/dramaserie
Originaltittel: Third Watch, sesong 4, i kveld: "To Protect..."
Produksjonsselskap: John Wells Productions i samarbeid med Warner Bros. Television.
Produsenter: John Wells og Christopher Chulack
I rollene: Michael Beach, Antony Ruivivar, Kim Raver, Bobby Cannavale, Eddie Cibrian, Amy Carlson, Jason Wiles, Molly Price, Skip Sudduth, Coby Bell
Pressekontakt: Steinar Dahl, tlf. 23 04 74 57


LENKER
  • NBC 
  • Diverse