Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 onsdag 28. november 2012 kl 19.45 Teenage Boss

Drømmen om egen bil


Moren sier Karim har mast om bil siden han var 11, og nå som han er 16 år, mener han det er på høy tid. Hvor han skal ta pengene til bilkjøpet fra, er en annen sak.

Bilen han vil ha, er en gammel Volvo; blant annet har den bakhjulsdrift. På rommet sitt har Karim en rekordstor samling wunderbaum, som han skal bruke i bilen.

Moren mener imidlertid at Karim må ha fast inntekt før han kjøper noe. Dessuten vil hun ha penger til det nye badet de bygger i kjelleren. Hvem av dem kommer til å få viljen sin til slutt?

Om serien
Seks norske ungdommer får nye økonomiske gleder og bekymringer når «Teenage Boss» er tilbake på skjermen med andre sesong.Vi møter tre gutter og tre jenter som alle får ansvar for familieøkonomien i en hel måned. Hva skjer når foreldrene gir fra seg både lønna og regningene?

Investor og gründer Shahzad Rana deler i år coachingjobben med Kristina Picard, og bistår ungdommene når de tar fatt på jobben med å fordele pengene slik tenåringene mener er riktig selv. Shahzad Rana er investor og gründer, Kristina Picard er tidligere økonomiredaktør på Dinside.no.


Egenproduksjon 2012
Prosjektleder: Randi Helland
Presseansvarlig : Sarah Jordanson Fauske , tlf: 41506747
TV- seere bes henvende seg til Publikumsservice