Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 mandag 7. mars 2005 kl 20.05 Top Gear - Tut og kjør!

Gammel nyhet


Trenger verden en helt ny modell av Porsche 911? Blir en Opel særlig bedre av å fabrikkeres i Australia, under navnet Holden? Og klarer amerikanerne å lage en bil som håndterer svinger?

Jeremy Clarkson er absolutt ikke imponert over den nye Porsche 911. Hovedinnvendingen, og den er stor, er at det er svært vanskelig i det hele tatt å se forbedringer fra den forrige utgaven. Og da forsvinner unektelig en vesentlig del av poenget. Men "S"-versjonen – se det er moro saker!

Opel "Down under"
I Norge og mange andre steder heter Opel Opel. I England heter Opel Vauxhall.I Australia heter Opel verken Vauxhall eller Opel, men Holden. Kjært barn har mange navn. "Top Gear- Tut og kjør" tar en titt på den store og kraftige Holden Manero VXR.

Nok en svær amerikaner
Chrysler 300C er nok et nummer i den svært lange rekken av enorme amerikanske biler som europeere har vansker med å bli begeistret for. Men programleder Jeremy Clarkson gjør et forsøk. Og han finner saker han liker.

Jaguar
Dette programmet hadde ikke vært seg selv uten at programlederne hadde funnet frem til en britiskprodusert bil de kan skryte passe uhemmet av. I kveld falt valget på Jaguar S-type R. Men er den bedre enn de andre bilene i programmet?

Britisk motorserie
Produksjon: BBC Library (2004)
Programleder: Jeremy Clarkson
Produsent: Gary Hunter
Presseansvarlig: Håkon Sverdrup, 23 04 98 41 (92 01 55 79)


LENKER
  • Hjemmeside