Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 tirsdag 1. desember 2009 kl 19.55 Ja, vi elsker

Det er duket for fest

I tredje episode av
I tredje episode av "Ja, vi elsker" møter vi blant andre Beate og Arno. De skal ha et stort indisk bryllup som varer i ti dager. (Foto: Morten Skallerud)
I kveldens episode møter vi det indiske paret Beate og Arno som forbereder bryllupet sitt. På Voss er Sara og Bjørge klare for det første tradisjonelle vossabryllupet på hundre år, men vil det bli riktig gjennomført?

Et indisk bryllup er en stor fest der man vil dele gleden med så mange som mulig. Derfor inviterer Beate og Arno seks hundre gjester fra flere kontinenter. De planlegger en ti dager lang fest for å feire ekteskapet og kjærligheten til hverandre.

Om serien
I denne femdelte dokumentarserien møter vi fire unge par som lever i Norge. De har vidt forskjellig kulturell bakgrunn, men har en ting til felles: De skal si ja til å elske hverandre. For evig tid.

Det ene paret er helnorsk. Det andre har indisk opphav, mens det tredje paret har tyrisk opprinnelse. Det fjerde og siste paret er norsk-kenyansk.

Parene har forskjellige verdier og tradisjoner. Gleder og utfordringer står i kø under bryllupsforberedelsene. Familiene krever sitt – det gjør også religion og tro som setter rammen rundt de fire bryllupene.

Norsk dokumentarserie (3:5)
Produsert av Dokumentar/Feature-redaksjonen, Faktaavdelingen, NRK
Redaksjonsleder NRK: Chris Foss
Pressekontakt: Nathalie Sprus , 23044575/90 94 27 08
Tv-seere bes å kontakte Publikumsservice, tlf: 815 65 900