Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 onsdag 31. juli 2002 kl 19.30 Billetten

Kirkens bymisjon i geografisk duell

Ingeborg Overvold og Dag Aakre utfordrer forrige ukes vinnere (NRK-foto)
Ingeborg Overvold og Dag Aakre utfordrer forrige ukes vinnere (NRK-foto)
Bibelske reisemål dukker ofte opp i ”Billetten”, og dermed skulle kveldens utfordrerlag ha gode muligheter for å gå til topps. Det består av Ingeborg Overvold og Dag Aakre, som er gateprester og ledere av Kirkens bymisjon i Bodø og Trondheim.

Vanligvis er sommeren en travel tid for Kirkens bymisjon, men Ingeborg og Dag har likevel tatt seg tid til et besøk på Café Rampa for å utfordre vinnerlaget fra forrige uke.

Ingeborg og Dag har fått lære mye i møte med mennesker fra mange samfunnslag og kulturer, og all denne kunnskapen kan komme godt med når de skal duellere – med geografi.

Om ”Billetten”
Spørreleken ”Billetten” sendes i år for fjerde gang. Deltakerne får seks oppgaver i hvert program, hvor det gjelder å kombinere elementer som tilsynelatende ikke har noe med hverandre å gjøre, men som til sammen skal lede fram til et geografisk sted.

Som i fjor vil to tomannslag konkurrere mot hverandre i hvert program etter utslagsmetoden. Premien er en togbillett til hvor som helst i Norge, og en liten slump penger til reisekassa – avhengig av hvor mange poeng de tar. I hvert program kommer et nytt utfordrerlag til stasjonen, spennende mennesker som representerer ulike yrker og fagområder, men som har det til felles at de liker å reise – og ikke minst konkurrere.

Egenprodusert underholdning fra NRK Sør-Trøndelag
Programleder Viggo Valle
Prosjektleder Henning Skjæret
Pressekontakt: Eirin Grytbakk, tlf: 23 04 78 53

Bilde
Ingeborg Overvold og Dag Aakre utfordrer forrige ukes vinnere (NRK-foto)