Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 torsdag 24. juli 2003 kl 20.10 Nigellas kjøkken: Mat til velvære

Søtmat er trøstemat

Når Nigella Lawson ikke får sove, bestiller hun matbøker på nettet. Desserten i kveld, sjokoladekake, er fra en av disse bøkene. Tish Boyle’s Diner Desserts, er innkjøpt klokken tre om natten.

Om jeg skal være helt ærlig, er all mat trøstemat for meg, og det finnes tilfeller da noe varmt eller en brødskive med noe søtt gjør at jeg føler at verden er en trygg plass å være i, sier Nigella.

I kveld lager hun trøstemat som potetmos, lakseboller, sitronrisotto og sjokoladekake.

Om Nigella Lawson
Nigella er 42 år gammel, bor i London, er enke og har to barn. Hun er en profilert journalist og har stor suksess som matskribent og programleder for sitt eget matprogram "Nigella Bites", som er blitt enormt populært for Channel 4s seere.

Nigella har hatt matspalte i mange av Englands og USAs største aviser. Hun har blant annet skrevet for matspalten i Vogue og laget restaurantspalten i The Spectator.

Hennes første bok, "How to Eat", dannet i 1998 grunnlaget for "Nigella Bites", og i 2001 kom boken med samme tittel som tv-serien. Nigella har skrevet nok en bok, "How to Be a Domestic Goddess", som ble utgitt i 2000.


Innkjøpt matprogram
Britisk prod. - Channel 4
Original tittel: Nigella Bites
Programleder Nigella Lawson
Pressekontakt: Anna-Marie Normann, tlf. 23 04 78 53/907 75 758

LENKER
  • Oppskrifter