Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 tirsdag 22. august 2006 kl 23.15 Evig ung

En runde med Andy

Andy (Kieran O'Brien) i den britiske serien
Andy (Kieran O'Brien) i den britiske serien "Evig ung". (Foto: BBC)
Andy blir foruroligende stille da Carl presses til å fortelle sannheten om Emma og seg.

Men om Carl og Emma var bekymret for Andy tidligere, så er de to virkelig redd for ham nå. Så de bestemmer seg for å ta en grundig gjennomgang av situasjonen – sammen med Andy.

En pub er kanskje ikke det rette stedet til å snakke ut på. Galt går det i alle fall. Andy avslører at bak sitt rolige ytre er han i opprør. Og selvfølgelig må han havne i slåsskamp.

Andre runde
Tina overrasker Jon med et forslag om å få et barn til. Han blir skikkelig på alerten. Omstendighetene omkring første gang de to ble foreldre, er kanskje mer et traume for Jon enn for Tina?

Paul har fått et godt øye til Carls halvsøster Jane. Men legger Paul ikke merke til at hvor distré Jane blir hver gang Andy dukker opp?

Mer om serien
BBC-serien "Evig ung" er lagt til Manchester der de tre kameratene Andy, Carl og Jon oppdager at de ikke lenger er 20, men snart 30 år. Carl og Jon deler leilighet, mens Andy har samboer.

Trekløveret føler at tiden har løpt fra dem, og livets alvor treffer dem som en knyttneve i magen. Vennskapet mellom dem blir satt på mange harde prøver.

- "Evig ung" handler om slutten på en æra, om tre venner som livet tvinger til å bli voksne, oppsummerer Matt Greenhalgh som har skrevet serien. Han er selv nettopp passert 30, er nybakt far og kjenner godt til hva det vil si å engste seg for hva morgendagen vil bringe.

Serien har en fargerik scenografi, troverdige rollefigurer og et evig aktuelt tema.

Programmet er sendt tidligere.

Britisk dramaserie i 11 deler (2003)
Originaltittel: Burn it (sesong 2)
Produsert av: A RED Production for BBC
Med: Chris Coghill, Lisa Faulkner, Kieran O'Brian, William Ash, Marsha Thomason, Anthony Cotton, Emma Lowndes, Jason Done og Melanie Brown
Pressekontakt: Steinar Dahl, tlf. 23 04 74 57LENKER
  • Les mer 
  • Les mer