Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 søndag 7. august 2011 kl 21.40 Kriminalsjef Foyle: Invasjon

Blandede følelser


Vi er kommet til april 1942. En tropp amerikanske soldater har nylig ankommet Hastings og blir mottatt med blandede følelser hos lokalbefolkningen.

Oppdraget er å bygge en flybase på et stykke jord som var eid av David Barrett. Barrett er meget fiendtlig innstilt til Kaptein John Kieffer og hans menn.

Paul Milner går på puben med en gammel kjenning, Will Grayson, som reddet livet hans i Trondheim. Will er temmelig beruset da han drar hjem. Da det bryter ut brann i huset utpå natten, dør han innestengt på soverommet sitt. Milner bestemmer seg for å etterforske.

Kaptein Kieffer appellerer til kriminalsjef Foyle for at han skal prøve å få Barrett og lokalbefolkningen litt mer vennlig innstilt til de amerikanske soldatene. Men det blir ingen lett oppgave. Spesielt ikke da en lokal pike blir funnet død på den amerikanske basen.

Sendt tidligere.

Innkjøpt dramaserie fra Greenlit Productions Ltd
Produksjonsår: 2005
Originaltittel: Foyle's War: Invasion (serie 4)
Manus: Anthony Horowitz
I rollene: Michael Kitchen (Christopher Foyle, Anthony Howell (Paul Milner), Honeysuckle Weeks (Samantha Stewart), Jay Benedict (John Kieffer), Tom Bennet (Ben Barrettt), Keith Barron (David Barrett), mfl.
Pressekontakt: Sidsel Aarsnes Linden , 23 04 98 41
TV-seere bes kontakte: Publikumsservice