Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 mandag 22. januar 2007 kl 23.20 Store studio

Jenter i Store studio

Iselin og Masha i dokumentarfilmen
Iselin og Masha i dokumentarfilmen "Jenter". (Foto: Oro Film)
Hanne Myhren har laget dokumentarfilmen "Jenter", og i kveld kommer hun til Store studio med – nettopp – to jenter. Per Sundnes møter Paolo Nutini, og svenske Laleh synger og spiller live.

Gjennom et og et halvt år har Hanne Myhren fulgt en jentegjeng ved Ruseløkka ungdomsskole. Resultatet er dokumentarfilmen "Jenter", som viser én av flere måter å være jente på i dag. For dette er de tøffe jentene, de som ikke viker og går i bresjen for å teste ut alt – samtidig som de skal finne seg selv, og ikke alltid har en bestevenninne å støtte seg til.

Per Sundnes har møtt Paolo Nutini, en skotte med italiensk far, som har tatt Storbritannia med storm med debutalbumet "These Streets".

Og musikken i studio i kveld står svenske Laleh for.

Om programmet
Store studio er NRKs populærkulturelle mandagstalkshow. Anne Lindmo er programleder, mens popreporter Per Sundnes fortsetter å frese rundt på jakt etter gamle og nye venner i popuniverset. Sammen sørger de for nok en sesong med mandagsfester i Store studio. Anne Lindmo lover å fortsette suksessformelen:

- Vi ser frem til spennende møter med gjester fra musikk, film, teater, litteratur, design og meningsproduksjon, vi skal drøfte nye tendenser og impulser og fyre opp en og annen debatt. Som alltid runder vi av kvelden med et aktuelt band som spiller levende musikk.

Egenproduksjon fra NRK Underholdning (2007)
Programledere: Anne Lindmo og Per Sundnes
Prosjektleder: Ales Ree
Pressekontakt:Eirin Grytbakk , tlf 23 04 86 96/995 39 252
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf: 815 65 900
info@nrk.no