Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK3 tirsdag 26. februar 2013 kl 22.25 Typen til Else Kåss Furuseth - premiere!

Leo Ajkic er typen til Else Kåss


Denne våren dater Leo Ajkic åtte kjendisdamer på NRK3. På vegne av norske menn spør han hvordan det er å være kjæreste med Else Kåss Furuseth, Anne-Kat Hærland, Cecilia Brækhus, Anniken Huitfeldt, Alexandra Joner, Caroline Berg Eriksen, Caroline Andersen og Lise Myhre-Hestnæs.

Er for eksempel Else Kåss Furuseth flørtete? Har Cecilia Brækhus tid til å ha kjæreste? Er Anne-Kat romantisk? Hvem har Leo egentlig best kjemi med?

Else Kåss Furuseth først ut
I første episode får Leo føle på hvordan det er å være sammen med en av Norges beste skuespillere og komikere. Else blir lett flau, og mener at hun har vært på date kun en gang før i sitt liv. Hun lar Leo øvelseskjøre og risikerer nesten bilen sin for å være en god kjæreste.

Leo får oppleve Else på jobb, han får møte søsteren og han få»r henge med henne i fritiden. Else tester ut Leo som «handy man», og Leo pynter seg for Else med «grills» på premierefest. De blir avbildet av Se og Hør, og er spent på hvordan forholdet deres omtales i sladderpressen.

Leo arrangerer ridedate, og peiskos på et isbjørnskinn. Det er duket for romantikk, men er Else en romantiker? Og er det håp for forholdet deres?

Produsert av NRK 2013
Programleder: Leo Ajkic
Prosjektleder: Åslaug Sem
Med: Else Kåss Furuseth, Anne-Kat Hærland, Cecilia Brækhus, Anniken Huitfeldt, Alexandra Joner, Caroline Berg Eriksen, Caroline Andersen, Lise Myhre-Hestnæs

TV-seere kan kontakte Publikumsservice , 815 65 900
Presseansvarlig: Karoline Berg, tlf 90108954