Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 tirsdag 1. januar 2002 kl 18.30 Eva og Adam

Siste dans

Eva og Adam har gjort det slutt. Begge er opptatt på hvert sitt hold, men innerst inne er ingen av dem komfortable med at forholdet er over. Vil det ordne seg?

Adam er overbevist om at det er teateret og Sebastian som har brakt Eva ut av hans verden, men han er også selv skyld i at forholdet nå er over.

Premieren på "Hamlet" nærmer seg, og Eva er svært konsentrert om de siste forberedelsene. Adam er mest opptatt av at det skal være skoledisko etterpå. Da kan nemlig alt skje. Kanskje er tiden inne for Annika og Alexander? Og vil Eva og Adam finne tilbake til hverandre, eller er det allerede for sent?

Om serien
Hver dag frem til 1. nyttårsdag blir det gjensyn med 12-åringene Eva og Adam og deres venner. Denne svenske serien for barn og ungdom er en øm og morsom skildring om den første kjærligheten, en skildring den yngre garde av norske seere tydelig satte pris på da de møtte de to turtelduene for første gang på NRK våren ifjor.

8 av 10 seere i målgruppen 9-13 år fulgte den gangen ”Eva og Adam”, som allerede da kunne vise til både en dramapris og barnejuryens spesialpris ved den nordiske barne- og ungdomsfestivalen i Danmark.

"Eva og Adam" startet som en populær tegneserie i et ungdomsblad. Forfatterne Måns Garthon og Johan Unenge, som også har skrevet manus til tv-serien, har gitt ut bøker og hele tegneseriealbum om de to turtelduene.


En svensk dramaproduksjon
I hovedrollene: Ellen Fjästad, Carl-Robert Holmer-Kårell, Ulrika Bergman og Pablo Martinez.
Pressekontakt Anna-Marie Normann, tlf. 23 04 78 53