Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 16. februar 2007 kl 22.15 Detektimen: Politiagentene

Church mister hukommelsen

Politiagentene: Peter Church (Peter Phelps, t.h.) som vanlig i hardt vær. (Foto: Beyond)
Politiagentene: Peter Church (Peter Phelps, t.h.) som vanlig i hardt vær. (Foto: Beyond)
Forhåpentligvis har veteran-agent Church en solid sykeforsikring hjemme i Australia. Å bli lappet sammen etter hver episode av "Politiagentene" ser ut til å være en del av jobben, men denne uken går det hardere for seg enn noensinne.

Først blir Church kastet ut fra en tre-etasjes lagerbygning. Så våkner han opp på sykehus med bruddskader, trauma og uten peiling på hvem han er!

Hukommelsessvikt er nifse saker. Da Church kommer til seg selv og ser i førerkortet at han heter John Brisbane, er hans egen dekkhistorie alt han kan huske fra operasjonen han er med i. Church stoler blindt på dekkhistorien og går derfor uten videre i gang med å rydde av veien en person som er omtalt i den.

Snart står Church ansikt til ansikt med sitt mål, Nick Tascone, en mann som organiserer leiemordere i Melbournes forbryterverden.

Alarmen går
Heldigvis er de andre i spanergruppen begynt å bekymre seg for Church. Han har ikke rapportert til hovedkvarteret som forutsatt, og han svarer ikke på telefonen.

Den første som tar affære, er Churchs unge kollega Leo Flynn. Som del av dekkoperasjonen går han i lære i Nick Tascones organisasjon for å bli leiemorder.

Om serien
"Politiagentene" er et annerledes og spennende politidrama som ligger tett opp til virkeligheten. Vi møter Melbourne-politiets hemmelige spanergruppe som er dypt plantet i det kriminelle miljøet.

Peter Church og Angie Piper er to slagkraftige veteraner i gruppen. Noe ferskere er Christina Dichiera og Leo Flynn.

Luke Harris er sjefen for spaningsavdelingen. Han og Angie har en liten sønn, men de lever ikke sammen.

Australsk kriminalserie (2004)
Originaltittel: Stingers (serie 8), kveldens episode: Being Josh Brisbane
Produsert av: Beyond Simson Le Mesurier
I de viktigste rollene: Peter Phelps (Peter Church), Kate Kendall (Angie Piper), Megan Walsh (Lisa Cappell), Gary Sweet (Luke Harris), Jacinta Stapleton (Christina Dichiera) og Daniel Frederiksen (Leo Flynn)
Pressekontakt: Steinar Dahl , tlf. 23 04 74 57
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf. 815 65 900, info@nrk.noLENKER
  • Les mer