Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 tirsdag 21. november 2000 kl 20.00 Da Capo

Da Capo (ttv)


NRK1 tirsdag 21. november kl 20.00
Da Capo!

Dans, trekkspill og opera

Det musikalske står i høysetet når Vidar Lønn-Arnesen nok en gang \"tar en rungende og lystig sang\" som åpning på programmet. Dag Vågsås byr på dans og sang ? la Fred Astaire, Anne Marie Kvien synger viser og Njål Sparbo synger en arie fra \"Carmen\".

Dag Vågsås stiller i kjole og hvitt, og danser og synger fra filmen \"Top Hat\", som i år er 65 år gammel. Han forteller også om sitt store idol, Fred Astaire, som han for øvrig var alene om å interessere seg for i ungdomstiden på 70- tallet.

Anne Marie Kvien stiller med trekkspill, og synger først \"Lille vakre Anna\" av Alf Prøysen. Vi hører også \"Sangen til bygda\" og en av Anne Marie Kviens favoritter, \"At jorden er en stjerne\", av Arbeiderbevegelsens dikter Dagfinn Rimestad.

Operasangeren Njål Sparbo synger \"Toreadorarien\" fra \"Carmen\" av Georges Bizet.

Meld dere på som publikum
- Allsang skaper stemning, sier Vidar Lønn-Arnesen, og i kveld synger forsamlingen, forsterket med DnB-koret, \"Anne Mari\" fra året 1935, mens \"Du ska få en dag i mårå\" av Alf Prøysen med tekst av Otto Nielsen runder av programmet.

Programlederen kan også fortelle at \"Da Capo!\" aldri har problemer med å skaffe publikum. Selv om det er lange ventelister, oppfordrer redaksjonen både kor og grupper om å melde seg som publikum.

NRK1 tirsdag kl 20.00

Egenprodusert underholdning
Programleder Vidar Lønn- Arnesen
Prosjektleder Eva Marie Gransæter
Pressekontakt Inger Larsen, tlf: 23 04 74 83 (inger.larsen@nrk.no)

Bilder
1. Dag Vågsås hyller sitt store ideal, Fred Astaire, med dans og sang. (Foto: Rune Lønn-Arnesen)
2. Njål Sparbo synger \"Toreadorarien\" fra \"Carmen\" i ekte tyrefektermundur. (Foto: Rune Lønne-Arnesen)
3. Vidar Lønn-Arnesen omgitt av sine tre musikalske gjester, Njål Sparbo, Anne Marie Kvien og Dag Vågsås (Foto: Rune Lønn-Arnesen)