Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 4. desember 2004 kl 19.55 Hvilket liv!

Seksti fot under…

Susan (Zoë Wanamaker) og sønnen Nick (Kris Marshall) sitter fast på t-banen under London (Foto: BBC)
Susan (Zoë Wanamaker) og sønnen Nick (Kris Marshall) sitter fast på t-banen under London (Foto: BBC)
Det er ille nok å bli begravet under julepakker, men verre er det å bli begravet under London. Som vanlig går alt på tverke for familien Harper, og julaften er ingen unntagelse. På veien hjem fra julehandel stanser t-banen under jorden.

Passasjerene er i godlune siden det er jul, og selv om noen lurer på hvor lenge de må være under jorden, er det ingen panikk å spore. Romanske gatemusikanter er imidlertid det siste de trenger, særlig når det viser seg at de er Abi og Roger.

Michael benytter sjansen til å prøve å få en date blant alle jentene på t-banen, men det er Nick som har draget – han har vann, nemlig. Togføreren følger ikke med på hva som foregår i vognene. Han gjør så godt han kan for å roe gemyttene og begynner å lese Juleevangeliet.

Ben blir beskyldt for å forulempe en dame han prøvde å gi førstehjelp. Til slutt er t-banen i orden – men føreren nekter å starte toget før Susan har bedt om unnskyldning for å ha vært uhøflig mot ham.

To julespesialer
I kveld og 18. desember byr NRK1 på julespesialer av "Hvilket liv!". Familien Harper skal feire jul, og det går selvsagt ikke fredelig for seg.

Harpers består av mor, far og tre barn. Far Ben er tannlege, og mener fra tid til annen at det å leve i en moderne familie er like morsomt som å trekke ut tenner på folk. Med en rappkjeftet kone, Susan, og tenåringene Nick og Janey, samt "attpåklatten" Michael i huset, står prøvelsene i kø hos Harpers. Og det er ikke fritt for at problemene forplanter seg til tannlegekontoret.


Britisk komedie (Christmas Special 2003)
Originaltittel: "My Family" Christmas Special
Episodetittel: "Sixty Feet Under"
Med: Robert Lindsay (Ben), Zoë Wanamaker (Susan), Kris Marshall (Nick), Gabriel Thomson (Michael), Siobhan Hayes (Abi)
Produksjon: BBC
Pressekontakt: Inger Larsen, tlf: 23 04 74 83 / 98 87 50 78