Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 torsdag 27. oktober 2005 kl 22.30 Slå på ring

Nye sprell fra Slå på ring-gutta

Erlend og Steinjo er klare med seks nye episoder av
Erlend og Steinjo er klare med seks nye episoder av "Slå på ring" (Foto: Lise Falch)
I kveld er bestekameratene Erlend og Steinjo endelig tilbake. Sprøere enn noensinne og med nye musikkvideoer, filmtrailere og et helt nytt innslag er de klare for å møte senhøsten.

Det har vært stille rundt NRK-kompisene siden de forlot tv-skjermen i 2003. Nå er de tilbake og mye har skjedd siden sist de tok tv-seerne med storm: "Slå på ring" har vært nominert til Gullruten, Erlend har mistet noen kilo og Steinjo har spart til langt hår.

World Awards
Årsaken til det lange håret er blant annet et helt nytt innslag der Steinjo for anledningen stiller opp som kvinne. I løpet av programserien vil store norske kjendiser bli hedret, slik bare Erlend og Steinjo kan gjøre det, for sin innsats i forrige runde av "Slå på ring".

Mange husker sikkert de elleville musikkvideoene med Dan Børge Akerø, Nils Ole Oftebro og Jon Almaas, for å nevne noen.

Utover i programserien får vi møte dem igjen – i en spektakulær prisutdeling Erlend og Steinjo beskjedent har kalt for World Awards.

I likhet med forrige runde vil det også bli servert helt ferske musikkvideoer med nye spennende band og artister, og en nervepirrende nedtelling av hitlistens top ten. Og selvsagt blir det premiere på flere filmtrailere. Erlend og Steinjo kan i år love både hard action i "Killcop" og fransk erotikk på sitt beste!

Om "Slå på ring"
Erlend Klarholm Nilsen (29)og Stein Johan "Steinjo" Grieg Halvorsen (27) har bodd i samme bygård, gått på samme skole, jobbet i samme musikkforetning og deler kontor på Marienlyst. De gjorde først suksess i ungdomsprogrammet "Trigger", før de høsten 2001 fikk sitt eget tv-program, "Slå på ring". De har moret seerne siden med gamle opptak av seg selv, dramatisering av skolestiler, masse musikk og elleville filmtrailere.

Alt er også hentet fra deres eget skrudde univers. Musikken er laget, sunget og spilt av Erlend og Steinjo. De spiller også alle rollene selv, og har full kontroll fra idéstadiet til ferdig produkt.

Egenprodusert humorserie (2005)
Programledere: Erlend Klarholm Nilsen og Stein Johan "Steinjo" Grieg Halvorsen
Prosjektleder: Geir Fredriksen
Pressekontakt: Marianne Vinje, tlf. 23 04 99 18/988 588 80