Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 tirsdag 20. april 2004 kl 20.35 Våre små hemmeligheter

Når livet går på tverke…

Kelly (Deborah Mailman) har ikke bare hyggelige opplevelser på universitetet…(Foto:Southern Star )
Kelly (Deborah Mailman) har ikke bare hyggelige opplevelser på universitetet…(Foto:Southern Star )
Evan får fullstendig frie hender når det gjelder et tv-reklame prosjekt. Det er den første skikkelige jobben han har fått, og han elsker det. Han lager en demovideo med hjelp av Kelly, Christian og Miranda. De er veldig fornøyde med resultatet. Men hva vil kunden synes?

Dr. Vanda gir Alex en tøff behandling under en operasjon, og hun bare gråter og gråter. Hun lurer på hvorfor hun har valgt den jobben hun har – helt til det dukker opp et tilbud fra London. Det er hjernekirurgi, drømmejobben, men er Rex villig til å være en del av hennes planer?

Men på universitetet overtaler Frank Kelly til å bli med på et eksperiment om adferdspsykologi. Kelly skjønner ikke helt hva som foregår, helt til det går opp for henne at det er henne eksperimentet dreier seg om.

Richie kommer hjem fra Nepal med knust hjerte, men livet går videre – inn i det glamorøse livet til tv-produceren Luciana. Gabrielle prøver seg på mannfolkjakt igjen, men det ser ut til at "den rette" er langt unna.

Om serien
Komedie og dramatikk går hånd i hånd i denne dramaserien som har vakt enorm interesse i produksjonslandet Australia. Vi møter en gjeng i tjueårene som bor i samme leiegård et sted i Melbourne. Deres liv dreier seg for det meste om kjærlighet, sex, vennskap og suksess.

Evan og Alex har delt leilighet til nå, men etter at Alex har møtt Rex, flytter Evan ut av leiligheten. Evan vil gjerne være forfatter, men lykkes ikke særlig godt. Alex gjør det ganske bra som lege.

Richie og Miranda var kjærester, men etter at Richie "kom ut av skapet" som homofil, er det slutt mellom dem. Richie gjør karriere som såpestjerne på tv, og har et turbulent kjærlighetsliv.

Gabrielle og Kelly er ikke helt heldige med kjærlighetslivet sitt, de heller.

Australsk dramaserie, serie 4
Originaltittel: "The Secret Life of Us"
Episodetittel: "A Square Peg In A Round Hole" av Judi McCrossin
Produksjon: Southern Star
I rollene: Samuel Johnson (Evan), Claudia Karvan (Alex), Deborah Mailman (Kelly), Abie Tucker (Miranda), Spencer McLaren (Richie), Joel Edgerton (Will), Sibylla Budd (Gabrielle), Damian de Montemas (Jason), David Tredinnick (Simon)
Regi: Cate Shortland, Stuart McDonald, Kate Dennis, Daniel Nettheim
Pressekontakt: Inger Larsen, tlf: 23 04 74 83


LENKER
  • Hjemmeside