Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 søndag 4. april 2010 kl 21.35 Påskekrim: Miss Marple

Chimneys mørke hemmelighet


Miss Marple blir invitert på et weekendbesøk til godset Chimneys. Her skal Virginias far, Lord Caterham, holde et overdådig selskap for en østerriksk greve. Men den hyggelige helgen blir ødelagt av et mord…

Lady Virginia er datteren til Miss Marples avdøde kusine. Miss Marple ser frem til en fin helg på familiegodset Chimneys, en eiendom som en gang var høyt skattet som samlingssted for fremstående diplomater, men som ble rammet av et frekt diamanttyveri for 20 år siden.

Politikk og kjærlighet
Den fremadstormende unge politikeren George Lomax har fridd til Virginia. Det er han som har overtalt hennes far, Lord Caterham til å holde selskapet. I løpet av helgen må Virginia bestemme om hun skal si ja til frieriet, eller følge hjertet sitt og bli sammen med en av sine andre beilere, Anthony Cade.

Død og gamle minner
Et pistolskudd flerrer i natten, og en av gjestene blir funnet død. En etterforsker fra Scotland Yard kommer for å løse saken, og under arbeidet dukker beinrester etter en avdød tjener opp, 20 år etter han har blitt tatt av dage. Eiendommen Chimney skjuler visst flere mørke hemmeligheter.

Britisk drama 2010
Produsert av: Granada Television/ITV
Originaltittel: The Secret of Chimneys
I rollene: Julia McKenzie (Miss Marple), Edward Fox (Lord Caterham), Charlotte Salt (Lady Virginia Revel), Jonas Armstrong (Anthony Cade), Adam Godley (George Lomax)
Pressekontakt: Sidsel Aarsnes Linden , 23 04 98 41
TV-seers bes kontakte Publikumsservice, tlf 815 65 900