Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 mandag 13. juni 2005 kl 19.30 Puls

Gode råd for svømmelæringen


I siste Puls før sommeren blir det blant annet gode råd om hvordan du kan lære barnet ditt å svømme. I tillegg skal det handle om at antallet hiv-smittede har økt kraftig de siste årene – også i Norge.

I sommer kommer mange foreldre til å lære barnet sitt å svømme, men hva er egentlig den beste teknikken? De beste rådene kommer i kveldens Puls.

Hiv og brystkreft
Antallet hiv-smittede har eksplodert de siste årene, og Puls har møtt flere unge homofile menn for å høre hvordan det påvirker deres liv. Vi skal også møte allmennlege Jørgen Skavlan. Han er kveldens ekspert, og skal blant annet snakke om brystkreft hos unge kvinner.

Om Puls
I tillegg til nyheter, forbruker- og livsstilsaker kan Puls’ seere få svar på spørsmål av redaksjonens eget ekspertpanel, både på nett og i selve sendingen.

Ekspertene er Fedon Lindberg (kosthold og helse), Siri Aabel (alternativ behandling), Jørgen Skavlan (allmenn medisin), John Nikolaisen (sex og samliv), Jorunn Sundgot-Borgen (kropp og trening), Elisabeth Søyland (hud) og Ann Færden (psykisk helse).


Egenprodusert helsemagasin fra NRK Fakta
Prosjektleder: Marie Sjo
Programleder: Kjersti Mo
Pressekontakt: Eirin Grytbakk, tlf 23 04 86 96/995 39 252 eir
Vises også i Nett-TV


LENKER
  • Les mer