Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 tirsdag 21. mars 2000 kl 22.30 U

U


NRK1 tirsdag 21. mars kl 22.30
U (2:10)

Briskeby besøker U-redaksjonen

I det andre studioprogrammet får Aggie, Rune, Silje, Håvard og Kjersti blant annet besøk av den fremadstormende norske popgruppa Briskeby og den unge regissøren Stefan Faldbakken.

Briskeby har gitt ut singelen \"Propaganda\", og albumet er like rundt hjørnet. Alle fire medlemmene er på plass hos \"U\", hvor de snakker om sine fremtidsplaner og om den forestående lanseringen.

Inger Elise Mey fra TONO kommer for å snakke hvilke rettigheter som gjelder for den nye farsotten innen musikk på Internett - MP3. Det er ikke alltid like lett å vite hva som er lov og ikke når det gjelder nedlasting av MP3-filer. Dette vil Mey klargjøre for seerne.

Våre fem programledere tester også den nye Playstation 2 som nettopp er kommet på markedet.

Det blir også tid til reportasje i studiosendingen. Vi får se hvordan det er mulig å pusse opp en stygg, gammel stue for bare 2000 kroner. De fem programlederne har fått med seg to interiørarkitekt-studenter som vet hva som skal til for å gjøre bra oppussing for en billig penge.
Siste gjest ut i kveld er Stefan Faldbakken. Stefan er sønn av forfatteren Knut Faldbakken, er nyutdannet regissør og har vært med å lage kortfilmen \"Store og små mirakler\". Filmen er faktisk nominert til Oscar i år!

NRK1 tirsdag kl 22.30

Billedtekst:
Popgruppa Briskeby er gjester i kveldens \"U\".

Egenprodusert kultur- og underholdningsprogram
Prosjektledere: Marius Hoel og Jan Strande Ødegardstuen

Pressekontakt Fjernsynets info.avd.: Sabine Hammari, tlf 23 04 99 18