Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 mandag 3. oktober 2005 kl 23.10 Store studio

Flotte Kashmir

Anne Lindmo og Per Sundnes får besøk av det danske bandet Kashmir og en kunstner som har spesialisert seg på filmstjernen Tom Cruise. (Foto: Jan Alsaker)
Anne Lindmo og Per Sundnes får besøk av det danske bandet Kashmir og en kunstner som har spesialisert seg på filmstjernen Tom Cruise. (Foto: Jan Alsaker)
Glem grensestrid og selvmordsbombere. Det danske bandet Kashmir er mye hyggeligere, og de kommer på besøk i Store Studio.

27. oktober spiller Kashmir på John Dee. Men allerede nå, like før de reiser på turné, er de fire danskene gjester hos Anne og Per. De har nettopp avsluttet studiojobbingen med den kommende platen "No Balance Place", der de har celebert besøk. Ingen ringere enn Lou Reed og David Bowie er blant samarbeidspartnerne.

Hode-Cruise
Man kan kanskje mistenke ham for å være superfan, men kunstneren Mike Bouchet har altså spesialisert seg på å lage skulpturer som forestiller hodet til filmstjernen Tom Cruise. Det kan muligens bli litt kjedelig i lengden. Eller? Bouchet er gjest hos Per og Anne.

Om Store Studio
Store Studio er NRKs popkulturelle mandagstalkshow. Anne Lindmo er lykkelig tilbake i programlederstolen etter et halvt år i fødselspermisjon. Pop-reporter Per Sundnes fortsetter å frese rundt på jakt etter gamle og nye venner i pop-universet. Sammen gleder de seg til nok en sesong med mandagsfester i Store Studio. Anne Lindmo lover å fortsette suksessformelen:

- Vi ser frem til spennende møter med gjester fra musikk, film, teater, litteratur, design og meningsproduksjon, vi skal drøfte nye tendenser og impulser og fyre opp en og annen debatt. Som alltid runder vi av kvelden med et aktuelt band som spiller levende musikk.

Egenproduksjon fra NRK Underholdning (2005)
Programledere: Anne Lindmo og Per Sundnes
Prosjektleder: Ales Ree
Pressekontakt: Håkon M. Sverdrup , 23 04 77 51 (92 01 55 79)