Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK3 tirsdag 15. juli 2008 kl 20.40 Hollywood-redaksjonen

Gangsta-rap i redaksjonen

Rapperen Ice-T (i midten) og hans kjære Coco Marie møter Hollywood-redaksjonens Jan Elhøj (t.v.) og Johan Stahl. (Foto: DR)
Rapperen Ice-T (i midten) og hans kjære Coco Marie møter Hollywood-redaksjonens Jan Elhøj (t.v.) og Johan Stahl. (Foto: DR)
I danske DR2s serie "Hollywood-redaksjonen" besøker vi gamle verdensstjerner, lett nedstøvete berømtheter som redaksjonsmedlemmene drømmer om å møte. Turen er kommet til rapperen og skuespilleren Ice-T.

DRs utsendte Johan Stahl og Jan Elhøj gjør i denne episoden et unntak fra programopplegget – de møter Ice-T hjemme i New York City.

Coco med Ice-T
Tracy Marrow som Ice-T egentlig heter, begynner å nærme seg de femti. Men kjæresten, pornostjernen Coco Marie, er ikke engang halvparten så gammel.Vi feirer Ice-Ts fødselsdag en uke for sent, privat i hans penthouse-leilighet.

Johan og Jan har overraskelser i bakhånd, som et syngende telegrambud på døren, en homsegutt fra lissom-firmaet "White Boy Shoe Polish", og som høydepunkt: Lapdance med en tarvelig stripperske.

Om serien
DRs utsendte Johan Stahl og Jan Elhøj i "Hollywood-redaksjonen" møter Karate Kid i Santa Monica. De får juling i Malibu av Gary Busey fra "Dødelig våpen 1". Rapperen og skuespilleren Ice-T møter de privat i New York. I Hollywood møter de Brian Austin Green fra såpeserien Beverly hills 90210 og Ronn Moss fra såpeserien "Glamour". Samme sted møter de Fab Morvan, som overlevde bløff- og skandalegruppen Milli Vanilli.

Dansk dokumentarserie på seks episoder (2007)
Originaltittel: DR2s Hollywood Redaktion
Produsert av: DR/ Nordvisjonsutveksling
Kontaktperson: Steinar Dahl, tlf. 23 04 74 57
TV-seere bes kontakte Publikumservice, tlf: 815 65 900 info@nrk.no


LENKER
  • Les mer