Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 tirsdag 31. oktober 2006 kl 21.25 Den tredje vakten

Alle mann i klemma

Selvmordskandidaten Kathy (Anney Giobbe) får assistanse av brannmannen Szczelaszcyak (Jason Shaw) og politimannen Sullivan (Skipp Sudduth). (Foto: Warner Bros. Television)
Selvmordskandidaten Kathy (Anney Giobbe) får assistanse av brannmannen Szczelaszcyak (Jason Shaw) og politimannen Sullivan (Skipp Sudduth). (Foto: Warner Bros. Television)
Avdelingen for politisaker beslutter å sette detektiv Cruz i forvaring. Samtidig skaffer en selvmordskandidat arbeid til folkene på den tredje vakten.

På den tredje vakten er mannskapet mer stresset enn ellers. I kjølvannet av oppgjøret med
Mann-banden, er Cruz havnet i forhør og forvaring pga. nedskytingen av en av Manns menn. Yokas og Cruz forsøker å dekke hverandre så godt de kan, mens politiførstebetjent Finney i avdelingen for politisaker presser på for å komme til bunns i hva som egentlig har skjedd.

Kathy på broen
Ute på en bro over en av byelvene forsøker selvmordskandidaten Kathy å hoppe i døden. Politimannen Sullivan og brannmannen Szczelaszcyak får henne i sikkerhet. Førstehjelperen Carlos og partneren Levine på ambulanseteamet tar henne med til behandling.

Sullivans vansker
Tiden er også kommet for Sullivan til å røpe sine vanskeligheter med politiaspirant Brendan Finney og hans far, førstebetjent Finney fra avdelingen for politisaker. Med førstnevnte er vanskene av ny dato, men konfliktene med hans far skriver seg langt tilbake i tid.

Mer om serien
I det intense actiondramaet fra New York følger vi en gruppe uredde og engasjerte kvinner og menn fra ambulansetjeneste, brannvesen og politi, både på jobb og i privatlivet. De har ingen normal arbeidsdag – fra klokken 15.00 til langt på natt jobber den tredje vakten utrettelig for å redde menneskeliv.

Sterke navn står bak "Den tredje vakten": hovedproducere er Christopher Chulack ("Akutten"), John Wells (bl.a "Akutten" og "Presidenten"), Edward Allen Bernero ("NYPD Blue") og Brooke Kennedy ("Miami Vice").

Amerikansk dramaserie (2004)
Originaltittel: Third Watch (Season 6)
Kveldens episode: Leap of faith
Produsert av: Warner Bros. USA
Med: Molly Price (Faith Yokas), Coby Bell (Ty Davis Jr.), Nia Long (Sasha Monroe), Anthony Ruivivar (Carlos Nieto), Skipp Sudduth (John "Sully" Sullivan), Tia Texada (Maritza Cruise), Jason Wiles (Maurice "Bosco" Boscorelli), Cara Buono (Grace Foster), Josh Stewart (Brendan Finney) og Bonnie Dennison (Emily Yokas)
Pressekontakt: , tlf. 23 04 74 57
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf. 815 65 900, mail: info@nrk.no

LENKER
  • Les mer