Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 5. februar 1999 kl 20.10 20 år med KLM

20 år med KLM (ttv)

NRK1 fredag 5. februar kl 20.10
KLM: 20 år med KLM (5:12)

Korrigert melding!

\"SKAI-TV\" fra 1989
Annen del av Kirkvaag, Lystad og Mjøens jubileumskavalkade ruller videre, og i kveld kommer flere arkivklipp som ikke tidligere har vært vist i reprise.
Å parodiere fjernsynsprogrammer på NRK er noe KLM gjør ofte, og i kveld er det blant annet den årlige Innsamlingsaksjonen på NRK som får gjennomgå.
Kirkvaag/Lystad/Mjøen bruker innsamlingsaksjonen som en rød tråd gjennom programmet. De har funnet et verdig formål også. Det skal nemlig samles inn penger til kronprinsesse Martha Louise, ikke til hest, men til egen hybel for hennes kongelige høyhet. \"Hybel- aid\" anno 1989, altså.

\"Mandagsprisen\"
Filmprisutdelingen i Haugesund, Amanda, er en årlig begivenhet på NRK.
Skøyerne KLM har gjort sin egen vri, og med utgangspunkt i Rita Westviks programledelse et tidligere år, får vi her møte programlederen for \"Mandagsprisen\", Drita Festli\'.
80-tallet var gode år for Høyre, og vi gjør et besøk inn på Stortinget der Høyres stortingsgruppe synger av pur lykke. Vi får høre en ny tekst på melodien \"America\" fra \"West Side Story\". Selvsagt er det KLM som er ute med \"hyss\" også i dette innslaget.
NRK1 fredag kl 20.10

Egenprodusert underholdning
Redigert av Helge Lyngstad
Med Trond Kirkvaag, Knut Lystad og Lars Mjøen
Pressekontakt Inger Larsen, tlf: 23 04 74 83