Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 mandag 24. juni 2002 kl 22.25 På nett

Kjærlighetens irrganger

Soph (Amanda Ryan).
Soph (Amanda Ryan).
Soph har fått nok av å være Rens ”andre valg”, og bestemmer seg for å si rett ut til Ren hva hun føler. Men sannhetens øyeblikk blir ødelagt når Ren forteller at hun planlegger en weekend sammen med Carol.

Sint og frustrert prøver Soph å ta hevn ved å sjekke opp en kvinne i en bar. Når det kommer til stykket klarer hun ikke å gjennomføre det, og det ender med at hun oppsøker Ren og forteller at hun elsker henne.

Neste dag blir Soph konfrontert med en rasende Carol. Ren har fortalt henne alt sammen. Dette er en nøtt for Soph, men hun har bestemt seg for å kjempe for sin kvinne. Samme kveld møter hun Ren som sier at hun har sterke følelser for Soph, men at hun trenger litt tid for seg selv til å tenke over tingene.

Zoë får ikke lønnspålegget hun ønsker, og drar med seg Brandon ned på puben. Fulle av alkohol og kokain tar hun Brandon med seg til et annet utested, hvor Zoës krav om oppmerksomhet skaper visse reaksjoner.

Jake befinner seg i et selskap arrangert av Murrays venninne, Maxine. Meningen er å koble ham med Maxines datter, Ruth. Men Jake oppdager at han er mer tiltrukket av moren enn av datteren…

Om ”På nett”
I ”På nett” (”Attachments”) møter vi en broket forsamling talenter som med et utrettelig pågangsmot arbeider mot samme mål, nemlig å gjøre Seethru til et oppegående internett-selskap med musikknyheter, anmeldelser og sladder som spesialiteter. Firmaet er avhengig av investorer, og kampen om penger og anerkjennelse er hard. Sentralt i personenes liv står kjærlighet, sex og intriger på kontoret.

I tilknytning til serien er det opprettet en nettside som reflekterer dramaets viderverdigheter fra episode til episode. Det er de fiktive karakterene som ”på liksom” har oppdatert siden. Her er det lagt ut artikler som det refereres til i de enkelte episodene, man kan laste ned enkelte MP3-filer fra bandene som spiller i serien, og de fiktive karakterene har sine egne epost-adresser. Sidene blir ikke lenger oppdatert etter at serien er avsluttet i England, men er fremdeles tilgjengelige.

Personene i Seethru:
Mike (Justin Pierre)
Luce (Claudia Harrison)
Fran (Poppy Miller)
Brandon (Iddo Goldberg)
Reece (William Beck).
Zoë (Romola Garai)
Jake (David Walliams)
Sophie (Amanda Ryan)
Yvonne (Sally Rogers)
Pat Deely (Karl Shiels)
Ren (Christine Entwisle)
Sacha (Indira Varma)
Kumari (Anjali Mya Chada)
Tyler (Indra Ove)

Britisk dramaserie
Originaltittel: Attachments (Serie 2)
Produsert av World Productions for BBC Two
Produsent: Tony Garnett
Regi: Tony Smith, Kenny Glenaan, Julian Holmes, Susanna White
Pressekontakt Hilde Ljøen, tlf: 23 04 74 83 ()


LENKER
  • Mer om serien 
  • Seeethrus egen nettside