Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 onsdag 20. august 2003 kl 23.55 Kvinne i fella

Utroskap og mord

Florence (Marion Cotillard) er utro og blir beskyldt for mord (Foto: Worldwide Distributor)
Florence (Marion Cotillard) er utro og blir beskyldt for mord (Foto: Worldwide Distributor)
En varm sommerkveld ligger en mann og en kvinne med hverandre på et motellrom i Sør-Frankrike. For første gang er den 28-årige Florence utro mot sin mann, Antoine. Neste dag vil hennes elsker, Victor Cartier, gjerne treffe henne igjen på samme motell. Panikken tar henne når hun oppdager Victors lik på badet, i en blodpøl på gulvet.

Florence vil ikke ha noe med dette å gjøre, særlig fordi Victor er en av ektemannens klienter. Mannen Antoine er nyetablert advokat. Men etterforskeren Alvez begynner snart å mistenke Florence. Han ser sitt snitt til å ta igjen med den unge advokaten Antoine som forsvarte morderen som drepte hans datter. Alvez vil ta Antoine gjennom Florence som snart vil bli innkalt til avhør.

Florence oppdager at mannen som lå død på motellet, ikke er mannen hun hadde sex med. Noen utga seg for å være Victor Cartier for å gi henne skylden for mordet, og på egenhånd begynner Florence å nøste trådene for å finne ut hvem bedrageren er. Den unge kvinnen gir seg ut i en desperat kamp for å finne sannheten.

Fransk spillefilm fra 2000
Originaltittel "Une femme piégée"
Regi Laurent Carceles
I rollene Marion Cotillard, Cédric Chevalme, Jean-Marie Winling. Stéphane Lagarde, Natacha Amal og Laurent Hennequin
Pressekontakt Inger Larsen, tlf: 23 04 74 83