Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 søndag 11. juni 2000 kl 23.15 Den sjette dagen

Den sjette dagen (t)


NRK1 søndag 11. juni kl 23.15
Den sjette dagen (21:24)

Nettet snører seg sammen

Odd og Victor mener det er store muligheter for at det er gravd ned miljøgifter på industritomten. Agnetha har fått rapporten fra ekspertene som bekrefter deres mistanker. Dette får alvorlige følger for Leif.

Agnetha kontakter Theodor om saken, og de blir enige om at Eke Medical kjøper tilbake tomten fra kommunen. Opplyningene bruker hun også til å sparke Leif.

Leif blir rasende og lar det gå utover Sonja. Han stormer inn på Cowgirl og tømmer bensin overalt, men når han skal tenne på, viser kanne seg å inneholde bare vann.

På Eke Medical oppdager Farhad at kjelleren er stengt, og han forstår ikke hvorfor. Farhad vet ikke at bak døren sitter Mauritz med alt inventaret fra Felicias rom i pappesker.

Stig vil bryte forholdet til Ulla, men hun får et hysterisk utbrudd, og han må bli hos henne til hun har sovnet. Han snakker ut om saken med Beata som råder ham til å innhente flere opplysninger om Ulla gjennom hennes ektemann. Etter hvert får Stig rede på at Ullas ektemann og barn døde i en brann.

NRK1 søndag kl 23.15

Bilde
Den vakre middelaldrene Ulla har lagt sine garn ut etter den unge bilmekanikeren Stig.

Svensk thriller- føljetong i 24 deler
I rollene bl.a. Helena af Sandberg, Göran Ragnerstam, Måns Westfeldt, Dag Malmberg og Charlotta Jonsson
Pressekontakt i Fjernsynets informasjonsavdeling: Anna-Marie Normann, tlf. 23 04 78 53