Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 onsdag 16. desember 1998 kl 20.10 Et dyrbart show

Et dyrbart show (t)


NRK1 onsdag 16. desember kl 20.10
Et dyrbart show

Våre firbente medskapninger
Dyr i eksotiske og ikke så eksotiske fasonger er hovedrolleinnehavere i dette humoristiske showet presentert av arten mennesket i form av skuespilleren John Ritter.
Her får vi se alt fra jålete firfisler til boksende reker, orangutanger med kløe, gretne pinnsvin og duellerende gjødselbiller. Vi møter også et dyr som har langt hår, knoklete knær og lukter like ille som en skitten gymsokk - \"ørkenens skip\", kamelen. Dyret er et siklende vidunder med en imponerende spytteradius.

Publikum i salen
Programmet, som er tatt opp med publikum til stede, tør å stille spørsmål om sjimpanser kan bli skallet og om det egentlig er så viktig med tommelfingre? Og ler hyenen med deg eller av deg?
Vi møter også skuespilleren James Cromwell som fikk Oscar for beste birolle som bonden i filmen om \"Grisen Babe\". For anledningen har han med seg en grisepurke på 350 kilo og hennes sultne unger. Han prøver seg med forsiktige råd om bondegårdsetikette.....

Kjente stemmer
Det er Vin Di Bona, mannen bak \"America\'s Funniest Home Videos\", som har laget programmet. Han lar dyrene få menneskelig atferd og parodierer både filmer, tv-programmer, familieliv og politikk.
Dyrene blir komiske personligheter ved hjelp av stemmene til Danny Mann (Babe), April Winchell (The Simpsons, \"Hvem lurte Roger Rabbit?) og Connie Cook og Bob Bucholtz (America\'s Funniets Home Videos).
NRK1 onsdag kl 20.10

Bilde (elektronisk via NTB/Data-tv/internett)
Skuespilleren John Ritter med en firbent venn.

Amerikansk produksjon
Produsent Vin Di Bona
Programleder John Ritter
Pressekontakt Inger Larsen, tlf: 23 04 74 83