Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 mandag 18. april 2005 kl 23.10 Store studio

Nasjonalmuseet i fokus

Hans Olav Brenner og Per Sundnes. (Foto: Observatoriet)
Hans Olav Brenner og Per Sundnes. (Foto: Observatoriet)
Det er mye bråk og ståk rundt Nasjonalmuseet om dagen, og når den nye utstillingen har fått tittelen "Populisme", benytter Store Studio anledningen til å invitere sjefen sjøl, Sune Nordgren. På kort tid er han blitt den mannen i norsk kulturliv alle elsker å elske, eller elsker å hate.

Svenske Manne Forsberg er bare 22 år gammel, og har helt siden han var 15 reist rundt og drevet seksualopplysning for svensk ungdom, ved hjelp av boka "Kukbruk". Nå er boka kommet på norsk, og Manne kommer til Store Studio.

Anneli Drecker forteller om sin lange karriere i norsk musikkliv, og spiller live i studio. Hun er i dissa dager aktuell med sitt nye soloalbum "Frolic" som har fått gode kritikker.

Hitmakerne
Popfaglig ansvarlig Per Sundnes børster støv av hitmakerne Hall&Oates. De amerikanske soulrockerne Daryl Hall og John Oates hadde sin første store hit i 1974, men storhetstiden kom først på 80-tallet da deres musikk ble velkjent for massene. De hadde seks nummer 1 hits, og solgte også til seks platina for sine album. Var du en av dem som gikk glipp av disse to, kan du lære mer om dem i kveldens program.

Store Studio er som alltid et talkshow med kveldsstemning, levende musikk og aktuelle gjester fra kulturlivet.

Egenprodusert talkshow fra NRK Kultur
Programleder: Hans Olav Brenner
Popfaglig ansvarlig: Per Sundnes
Prosjektleder: Ales Ree
Pressekontakt: Sabine Skarstad, tlf 23 04 99 18/90 18 36 10
Vises også i Nett-TV.


LENKER
  • Les mer