Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 mandag 26. april 2010 kl 19.45 Bedre puls: Finalene

Den store finalen


Nå skal talentene virkelig brynes. Klarer deltakerne å nå målene Yngvar har satt?

Jostein skal være med i norgescupfinalen i firerbob, Alex og Marius skal bryte i en kamp i NM og Siw skal gå Birken. Har de sjanse?

De fire deltakerne er:
Siw Myhren Wean (28) er tobarnsmoren fra Hakadal, butikksjef på Nille, med tusen jern i ilden. Hun har aldri drevet med sport eller trening, men vil gjerne ta grep om egen helse og form for å kunne henge med i aktivitetsnivået til sine to små gutter. To barnefødsler har satt sine spor rundt midjen, og Siws personlige motivasjon for å ville delta i "Bedre puls" er å bli kvitt "den hevede bolledeigen", som hun selv kaller magen sin.

Jostein B. Ananiassen (43) er biker, finnmarking, kjører en Harley Davidson Fatboy, og driver dykkeverksted. Jostein var sist fysisk aktiv en gang på 90-tallet, og etterlyser et "solid spark i bjellan". Singelliv, stillesitting på sykkelen og et usunt kosthold har satt sine spor i form av elendig kondisjon, høyt blodtrykk og et drøyt midjemål. Jostein er klar for en tøff utfordring og ikke minst å bli kvitt "gravidenavlen"...

Marius Sørensen-Sjømæling (26) er gift med Alex. Kommer opprinnelig fra Trøndelag. Han jobber som generalsekretær i organisasjonen BAR, Barn av rusmisbrukere. Han har selv vokst opp med en mor som var rusmisbruker, og jobber i dag for å bedre situasjonen for andre barn i samme situasjon. Trening er et fremmedord, Marius har ikke vært i aktivitet siden han gikk litt på ballett da han var liten.

Alex Sørensen-Sjømæling (32) er gift med Marius og jobber som frisør hos Olimb & co. Han kommer fra Hemnesberget i Nordland. Både Alex og Marius har falt i samboerfella, de trives svært godt i hverandres selskap med mye hjemmekos og tv-titting. Samboertillegget har lagt seg godt til rette på kroppen, men nå er Alex klar for å forvandle fett til muskler.

Om serien
I "Bedre puls" plukker trener og programleder Yngvar Andersen ut fire vanlige, utrente mennesker fra en søknadsbunke på nesten 1000, og skal finne deres idrettstalent. I løpet av fem måneder skal de fire personene trenes fra å være sofapoteter til å nå et tøft, sportslig mål. Påstanden til trener og programleder Yngvar Andersen er: "Alle har et talent!"

Egenprodusert magasinprogram fra 2009
Programleder: Yngvar Andersen
Prosjektleder: Randi Hellum
Pressekontakt: Jade Josefine Nordahl/ 924 03 873 / 23 04 45 76
Tv-seere bes kontakte NRKs Publikumsservice, tlf 815 65 900
Publikumssevice