Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 12. mars 2010 kl 23.20 Etter katastrofen

Fortsatt savnet

Tom Price (Max Beesley) stjeler rasjonene til en annen gruppe overlevende. (Foto: BBC Worldwide)
Tom Price (Max Beesley) stjeler rasjonene til en annen gruppe overlevende. (Foto: BBC Worldwide)
Abby er fortsatt savnet, og gruppa får etter hvert høre at flere av de overlevende etter katastrofen er blitt bortført på samme måte. Kidnapperne er fra et medisinsk selskap med kontorer i byen.

Naj gir seg ikke med å lete etter Abby og tagger beskjeder til henne rundt omkring. Gruppa kjemper en hard kamp for å overleve, og i desperasjon stjeler Tom rasjoner fra andre overlevende.

Om serien
Hva gjør et menneske når det blir stilt overfor det utenkelige? Hvor mye er et menneske i stand til å tåle?

"Etter katastrofen" er en ny og spennende serie som stiller spørsmål om menneskets natur og konfronterer oss med vår aller dypeste frykt. Den blir sett på som tidenes modigste serie - den kjører berg- og dalbane med seernes følelser.

Et dødelig influensavirus har tatt livet av nesten hele jordas befolkning. Alt som en gang var trygt og godt, er nå fremmed og farlig. Det finnes ingen lov, ingen kommunikasjon, ingen transport, elektrisitet eller rent vann. De overlevende har to valg – stå sammen eller dø!

De som har unngått å bli smittet av viruset, er husmoren Abby som er på en desperat jakt etter sin elleve år gamle sønn. Hun får følge av Greg; en godhjertet mann med en smertefull fortid, Anya; en lege som har sett og opplevd altfor mye, Al; en tidligere playboy som tar på seg rollen som reservepappa og Tom Price; en kjekk, urban fyr som ingen vet har rømt fra et høysikkerhetsfengsel.

Våren 2010 sendes sesong 2 på NRK1.

Britisk dramaserie i seks deler (2008)
Produsert av: BBC Worldwide
Originaltittel: Surviviors, sesong 2
I rollene: Julie Graham som Abby, Max Beesley som Tom Price, Nikki Amuka–Bird som
Samantha Willis, Zoe Tapper som Anya, Paterson Joseph som Greg, Shaun Dingwall som David, Phillip Rhys som Al, Freema Agyeman som Jenny og Chahak Patel som Najid.
Pressekontakt: Silje Marie Lien, 23 04 41 01/ 975 25 287
Tv-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf 815 65 900


LENKER
  • Les mer