Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 10. april 1999 kl 20.20 'Allo, 'Allo!

\'Allo, \'Allo! (t)


NRK1 lørdag 10. april kl 20.20
`Allo, `Allo!

Sesongpremiere!

På\'n igjen med `Allo, `allo!

Den britiske situasjonskomedien \"`Allo, Allo!\" er like populær blant tv-seere i Singapore og Zimbabwe som i USA og Europa. Også blant norske seere har den i flere år vært en sikker vinner. På lørdagskveldene helt fram til høsten er det igjen duket for vanvittige forviklinger på Renés kafé.
BBC har laget ni serier på til sammen nærmere 90 episoder i serien \"Allo\', `allo!\", som hemningsløst harselerer over patriotiske krigsfilmer. I NRK ble den første sendt i 1989, og for to år siden startet man helt forfra igjen med de aller første episodene - med enorm suksess. Fjorårets repriser hadde på det meste 935.000 seere, med en gjenomsnittsrating på 20 prosent for de 21 episodene som ble sendt fra april til september.

Dobbeltspill
Vi starter nå på den 48. episoden i serien, og alt er stort sett er ved det gamle. Vår noe unnfallende helt, den franske kaféverten René (Gorden Kaye), driver stadig sitt risikable dobbeltspill der han forsøker å balansere mellom tyske okkupanter og motstandsbevegelsens folk. Han må også være konstant på vakt mot sin hustru Edith (Carmen Silvera) mens han varter opp sine to sexy og hengivne servitriser, Mimi (Sue Hodge) og Yvette (Vicki Michelle).

Dristige motstandsfolk
I forrige episode var kafeen nær ved å bli sprengt i luften av hundrevis av eksplosive julepuddinger. Det var motstandskvinnen Michelle som stod bak dette oppfinnsomme forsøket på å kamuflere tusen kilo med stjålet sprengstoff.
I kveldens episode blir René motvillig trukket inn i en annen av motstandsbevegelsens dristige planer. De vil gjøre et nytt forsøk på å sende hjem de to britiske flygerne som gjemmer seg i Renés kjeller - denne gang ved hjelp av to stjålne, tyske landminer...
NRK1 lørdag kl 20.20
Tidligere sendt 28. september 1996

Bilder (via Scanpix/Data-tv/Internett)
1. Kaféverten René (Gorden Kaye) er tilbake på NRK1 på lørdagskveldene.

2. René (Gorden Kaye) må være konstant på vakt mot kona Edith (Carmen Silvera) under sine stjålne stunder med serveringsdamene - her med Yvette (Vicki Michelle).

3. René (Gorden Kaye) forsøker også å holde seg inne med de tyske okkupantene, blant dem løytnant Gruber (Guy Siner).

4. René (Gorden Kaye) og Edith (Carmen Silvera).
Produksjon: BBC (1989)

Britisk komiserie (serie 5A, ep. 7)
Av Jeremy Lloyd og David Croft
I rollene bl.a. Gorden Kaye, Carmen Silvera, Vicki Michelle, Sue Hodge, Kenneth Connor, Kirsten Cooke, Richard Marner, Hilary Minster, Guy Siner og Richard Gibson
Pressekontakt Fjernsynets informasjonsavdeling: Helene Amlie, 23 04 77 51