Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 3. april 2004 kl 20.25 Ylvis - et fjernsynsprogram

Tett på Ylvis

Vi blir bedre kjent med Ylvis-brødrene Bård og Vegard Ylvisåker gjennom konsertopptak, intervju og livet bak scenen. (NRK-foto: Ole Kaland)
Vi blir bedre kjent med Ylvis-brødrene Bård og Vegard Ylvisåker gjennom konsertopptak, intervju og livet bak scenen. (NRK-foto: Ole Kaland)
Brødrene Bård og Vegard Ylvisåker har herjet landet med sin treffsikre humor og musikalske talent. Tross sin unge alder har de fleste fått med seg hvem disse gutta er. Nå er tiden inne for å gå litt nærmere inn på de to for å se hva som rører seg bak talentet.

Vi bli bedre kjent med radarparet når et filmteam tar oss med på konsertopptak, intervju og situasjoner utenfor scenen.

Lynkarriere
Bård (21) og Vegard (24) vokste opp i Bergen og i Afrika. De begynte tidlig å synge i skolekor og spille i skoleteater. På Fana gymnas ble de oppdaget av manageren Peter Brandt og ikke lenge etter var karrieren i gang. 19. oktober 2000 spilte for fulle hus på Ole Bull teater i Bergen og dro senere på turné rundt i hele landet. Tv-karrieren tok av da de ble fast underholdning i serien "Absolutt norsk" på NRK1 våren 2001.

"Ylvis – en konsert" var fjorårets store turné-suksess i Norge og ble sett av 41 000 mennesker i til sammen tolv byer. Konserten spilles i vår for fulle hus på Chat Noir i Oslo.

Backstage
I dette programmet blir det utdrag fra denne konserten da den ble spilt i Haugesund i oktober i fjor. Vi får være flue på veggen bak scenen, i sminken og når de to øver på nytt materiale. Ferskt intervju med gutta fra februar i år bidrar også til et innblikk i deres noe forunderlige verden.

Egenprodusert underholdningsprogram
Prosjektleder: Thomas Hellum
Pressekontakt: Elisabeth Burø, tlf: 23 04 98 32/93 04 66 97