Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 tirsdag 8. juni 2010 kl 20.45 Heksedansen

Uro i Bosjö


Linda har hatt innbrudd, Stefan har flyttet hjemmefra, Peter Brandt har en hemmelig agenda og Sara finner ut at Sussie har stjålet herrelagets fotballtrøyer.

Sara bestemmer seg for å politianmelde innbruddet og samtidig rapportere om funnet av herrelagets trøyer, men det hele får en uventet vending når urolige skyer samler seg på himmelen, og fortiden syder og bobler under bakken.

Om serien
For tre hundre år siden ble det i Borsjö dømt flere kvinner til døden for hekseri enn noe annet sted i Sverige. På ett tidspunkt ble 11 kvinner brent levende samtidig. En av kvinnene utstedte en forbannelse over Borsjö.

I dag er det fotballen og det lokale bruket som står i fokus i Borsjö. Herrelaget faller stadig på tabellen, mens kvinnelaget i bygda har fått en skikkelig oppsving. Sesongen de nå går inn i er tøffere for spillerne enn noen sinne, og fra under fotballbanen bobler det opp noe grusomt fra gamle dager.

Svensk dramaserie i 6 episoder
Produksjonsår: 2007
Produsert av: Nordisk Film / SVT
Regi: Magnus Rösman
Produsent: Karl Wessblad
I rollene: Julia Dufvenius, Melinda Kinnaman, Livia Millhagen, Malin Morgan, Joakim Nätterquist, Hanna Malmberg, Ia Langhammer, Sofia Ledarp m.fl.
Pressekontakt: Jade Josefine Nordahl 92403873 / 23044576
TV-seere bes kontakte publikumsservice: 815 65 900
Publikumssevice