Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 tirsdag 18. januar 2000 kl 22.30 Copacabana

Copacabana (ttv)

NRK1 tirsdag 18. januar kl 22.30
Copacabana Yngve Freiholts vinternøtter

Premiere!


Trendfrik Yngve leder eget program

Yngve Freiholt er den mest urbane av de urbane. Han er selve begrepet på trendy. Han er oppdatert på det meste innen moteverdenen, lidenskapelig opptatt av estetikk og norsk populærkultur og den perfekte leder for quiz-showet \"Copacabana\".

Yngve Freiholt, eller Robert Stoltenberg som er hans virkelige navn, bor i Oslo, men kommer opprinnelig fra en by litt utenfor hovedstaden. Årene han har tilbrakt i Oslo har imidlertid gjort sitt til at dialekten nå er utpreget vestkant, og han regner seg som født og oppvokst i den urbane hovedstaden.

Yngve er utrolig forfengelig og ønsker at alle andre også var det. Men siden ikke alle er forfengelige, blir disse personene yndete objekter for hans kritiske blikk, og Yngve lar dem får høre hvor de befinner seg på moteskalaen.
Moteekspert Yngve Freiholt kjenner vi tidligere fra \"Åpen Post\".

Uhøytidelig spørrelek
\"Copacabana\" er et quiz-show der Yngve Freiholt har besøk av gjester i studio som skal svare på uhøytidelige spørsmål om norsk populærkultur fra de siste 30 årene. Gjestene hans er alltid to av landets peneste og mest vellykkede kvinnelige kjendiser, som skal konkurrere mot to mannlige arbeidere med et yrke som krever uniform - og de stiller i studio i uniform!
Konkurransens tema er mangesidige og kan dreie seg om alt fra hvilke kjendiser som har stått fram med psykiske lidelser, til hvilke som har uekte barn.
Innimellom konkurransene blir det sketsjer og innslag fra Yngves verden, i tillegg til endel morsomme innslag der Robert Stoltenberg spiller andre rare typer som har litt av hvert å hanskes med.

NRK1 tirsdag kl 22.30

Bilder (via Scanpix/Internett)
Robert Stoltenbergs alter ego er trendfriken Yngve Freiholt. (NRK-foto: Ole Kaland)

Egenprodusert underholdningsprogram
Programleder: Robert Stoltenberg alias Yngve Freiholt
Prosjektleder: Lars Hognestad
Pressekontakt Fjernsynets informasjonsavdeling: Sabine Hammari, tlf 23 04 99 18