Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 tirsdag 17. september 2002 kl 22.30 OJ - alt for Norge

Tårnfrid er toppen

Toppen Bech og Tårnfrid. (Foto: NRK)
Toppen Bech og Tårnfrid. (Foto: NRK)
I hver runde av Otto Jespersens nye serie ”OJ – alt for Norge” skal det dreie seg om karrierekvinnen Tårnfrid og hennes venninner.

I kveld er det klart for andre episode av Jespersens skråblikk på Norge, der vi møter hans mange figurer som Birger, Barron Blod, Tårnfrid og Bonden Duggurd.

I forrige episode så vi karrierekvinnen Tårnfrid i fri dressur, eller skal vi kalle det bakst, med skuespillerinne Lise Fjeldstad. Denne gangen har hun møtt en annen karrierekvinne, og hun er tilknyttet NRK. Det er ingen ringere enn Toppen Bech som har valgt å tilbringe litt tid sammen med Tårnfrid. Og som vi er vant å se Toppen på skjermen, blir også dette møtet noe herskapelig!

Om serien
Otto Jespersen har med sin nye programserie ”OJ - alt for Norge” satt seg som mål å gjenreise Norges nasjonalånd. I seks deler skal han ta for seg ulike aspekter ved landet vårt på sin sedvanlige selvgode måte. OJ er blant annet ute etter å knuse kritikken mot Helse- og Fattig-Norge.

- Det blir en patriotisk serie, som skal ta for seg det å elske og ære fedrelandet, sier hovedpersonen. Men selv om det blir ”alvorlige” temaer i OJs nye serie, slipper han også fram sine figurer. I tillegg til satanisten Barron Blod og den alltid like optimistiske Birger, har OJ noen nye figurer på lur. Det er blant andre bonden Duggurd, en norsk småbruker som får postordrebrud fra Murmansk levert på døren, snakker med hesten sin og pisser på blikkboks!

NRK Underholdning
Egenprodusert humorserie
Programleder: Otto Jespersen
Prosjektleder: Stina Greaker, 23 04 74 96
Pressekontakt: Sabine Hammari, 23 04 99 18/90 18 36 10