Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 søndag 4. juli 1999 kl 23.20 Livet i Black Harbour

Livet i Black Harbour (t)

NRK1 søndag 4. juli kl 23.20
Livet i Black Harbour (18:26)

Uventet besøk i Black Harbour

Katherine og Nick har lenge levd i en slags hemmelig separasjon. Derfor blir det nokså vanskelig for alle parter da Nicks foreldre kommer på uventet besøk i Black Harbour.
Gjestene befinner seg plutselig midt oppe i en fundamental familiekonflikt. Her vil tilsynelatende ethvert råd falle på stengrunn. Dessuten har Katherine mer enn nok med å holde styr på datteren. Hun er så avgjort kommet i opposisjon til alle familiære autoriteter.

Om serien
Denne kanadiske dramaserien med handling fra Nova Scotia på Canadas østkyst er blitt en stor suksess i hjemlandet. Miljøet og handlingen er hentet ut fra kjent virkelighet i denne delen av Canada, der en rekke fiskeri- og sjøfartsbyer sliter med fangstkrise og økonomiske problemer.
Et hovedanliggende for skaperne av serien har vært å skildre kollisjonen mellom den tradisjonelle kystkulturen og den urbane, moderne livsstilen som serien hovedpersoner representerer.
\"Livet i Black Harbour\" er laget av den prisbelønte tv- duoen Wayne Grisby og Barbara Samuels. Serien hadde premiere i Canada i desember 1996. Høsten 1997 ble oppfølgerserien på 13 episoder sendt i hjemlandet, og der er man snart i gang med en tredje sesong med \"Livet i Black Harbour\".

NRK1 søndag kl 23.20

Kanadisk dramaserie
Produksjon: Fogbound Films
Originaltittel: Black Harbour
I rollene: Rebecca Jenkins, Geraint Wyn Davies, Alex Carter, Joseph Ziegler m.fl..
Av Wayne Grigsby og Barbara Samuels
Pressekontakt: Anna- Marie Normann, tlf. 23 04 78 53