Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 mandag 10. mai 2010 kl 20.15 Måltidet jeg aldri glemmer

Bryllupsminner gjenskapes


I kveldens episode er Nadia på Amalfikysten i Italia. Her skal hun gjenskape et måltid som kveldens utfordrer spiste på sin bryllupsreise.

Måltidet Nadia består av Carpaccio av reker til forrett, en tilsynelatende enkel spagetti som hovedrett og en herlig yoghurt og marengs til dessert.

Klarer Nadia og vekke de gode bryllupsminnene til den mystiske utfordreren eller ødelegger hun den gode middagsopplevelsen?

Om serien
Har du noen gang spist et utrolig godt måltid på restaurant i utlandet, og ønsket å kunne lage det selv i ettertid? I denne serien blir programleder Nadia Sawalha utfordret til å gjenskape måltider kjente britiske kokker har spist på restauranter i utlandet.

Den britiske programlederen blir sendt til noen av de beste restaurantene i Europa, på oppdrag fra Englands beste kokker. Hver uke skal hun gjenskape et måltid på akkurat den restauranten kokkene spiste det originalt. Men Nadia vet ikke hvem hun lager mat for før maten står klar på bordet og kokken sitter klar for å dømme.Britisk serie i åtte deler (2009)
Originaltittel: Eating in the sun
Produsert av: BBC
Pressekontakt: Nathalie Sprus , 23044575/90 94 27 08
Tv-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf: 815 65 900