Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 15. februar 2003 kl 20.25 Hodejegerne

Brigaden møter Eldrebølgen

Tande-P tar
Tande-P tar "Eldrebølgen" når han får besøk av f.v. Ivar Alver og Kri Tangen. (Nrk-Foto: Ole Kaland)
To av "Eldrebølgen"s mest fremtredende deltakere, Kri Tangen og Ivar Alver, skal konkurrere med to "brannmenn" fra "Brigaden".

Forrige uke var det bare damer på besøk hos Tande-P. i "Hodejegerne". I kveld får jaktgeneralen besøk av fire menn: Kri Tangen og Ivar Alver fra "Eldrebølgen", og Anders Mordal og Hallvard Holmen fra "Brigaden".

Som vanlig blir det også muligheter for folk hjemme i stua å bli med og konkurrere.

Om "Hodejegerne"
Tande P er klar med ti nye programmer i serien "Hodejgerne" der to kjendislag, kalt hodejegerne, skal gjette seg frem til yrkesbakgrunnen til seks ukjente personer. Hodejegerne får en litt kryptisk presentasjon av fagfolkene, som de ellers bare får vite fornavnet på. Deretter må de teste personene, grille og forhøre dem, for så å gjette seg frem til hvilket yrke de har.

Nytt av året er at i hvert program får en av yrkesutøverne vist at de har en spesiell hobby. Det blir også en egen SMS-konkurranse for seerne hjemme, der premien er et flott "Hodejegerne"-krus.

Komikeren Rigmor Galtung er også med som underholder i denne runden av "Hodejegerne". Hun opptrer som den småvulgære og brautende dama Gry, stolt eier av et vaskebyrå.

NRK Underholdningsavdelingen
Programleder: Alf Tande-Petersen
Prosjektleder: Eva-Marie Gransæter, 23049668
Pressekontakt: Sidsel Aarsnes Linden, 23 04 98 41/909 55 364