Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 tirsdag 11. januar 2005 kl 20.55 Våre små hemmeligheter

Konfliktene fortsetter

Kelly (Deborah Mailman) og Evan (Samuel Johnson) har problemer med både dyr og mennesker i leiegården i Melbourne (Foto: Southern Star)
Kelly (Deborah Mailman) og Evan (Samuel Johnson) har problemer med både dyr og mennesker i leiegården i Melbourne (Foto: Southern Star)
Det uheldige drapet på katten Orlando hviler tungt på Kellys skuldre. Mens Evan og Bree diskuterer hvor de skal gjøre av den døde katten, bestemmer Kelly seg for å tilstå. Men før hun kan komme seg inn til Lucy må hun passere portvakten Nikki, som får henne til å føle seg ti ganger verre, og underslår helt sin egen medvirkning i kattedrapet.

Lucy er i gang med å forberede Piers sak for immigrasjon, men det er en del vanskeligheter underveis. Og når Lucy får høre om Orlandos sørgelige endelikt, blir hun helt knust. Stu på sin side savner hunden sin, Buddha, og mistenker at eks-kjæresten Karen har "stjålet" ham. Han tar med seg Christian til Geelong for å finne hunden. Men når de kommer dit, må Stu ta inn over seg noen hjemlige sannheter. Christian inviterer Stu til å flytte inn sammen med ham og Talia – og det får uante følger.

Konfliktene mellom leilighetene øker. Simons kveld på Fu Bar har vist hvem som er på hvilken side. Til tross for at hun blir minnet om kattedrapet ved hvert eneste innspill, har ikke Kelly gitt opp drømmen om fred i leiegården. Det krever et uventet initiativ fra Bree for å få en fredsavtale på bordet.

Om serien
Komedie og dramatikk går hånd i hånd i denne dramaserien som har vakt enorm interesse i produksjonslandet Australia. Vi møter en gjeng i tjueårene som bor i samme leiegård et sted i Melbourne. Deres liv dreier seg for det meste om kjærlighet, sex, vennskap og suksess.

Australsk dramaserie (serie 4)
Originaltittel: "The Secret Life of Us"
Epiosodetittel: "The Truth About Cats and Dogs – Part Two"
Produksjon: Southern Star
Pressekontakt: Inger Larsen, tlf: 23 04 74 83 / 98 87 50 78