Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 mandag 21. september 2009 kl 22.25 Store studio

Klart for ny høstsesong i Store studio

Anne Lindmo er klar med en ny runde med Store studio. (Foto: Anne Liv Ekroll, NRK)
Anne Lindmo er klar med en ny runde med Store studio. (Foto: Anne Liv Ekroll, NRK)
I kveld er Store studio tilbake. Programleder Anne Lindmo inviterer aktuelle gjester fra kultur og underholdning, og reporter Håvard Bråthen bringer nytt om internasjonale trender og fenomener. Store studio byr også på live musikk.

Til sesongpremieren i kveld kommer forfatter Ingvar Ambjørnsen for å snakke om sin nye film, og Margreth Olin som er klar med sin første spillefilm.

Popduoen Kings Of Convenience har funnet sammen igjen etter fem år med musikalske sideprosjekter. Maiko Nishino er en av Norges største ballerinaer, hun er også gjest i kveld.

Sendinger fremover
I kommende sendinger kan seerne blant annet se frem til å møte rockedebutantene John Olav Nilsen og Gjengen, det kongolesiske sensasjonsbandet Staff Benda Bilili, nasjonalkokk Ingrid Espelid Hovig og hip-hop-gudfar Tommy Tee.

Reporter Håvard Bråthen har reist verden rundt og blant annet møtt kinoaktuelle Meryl Streep og Viggo Mortensen, mannen som bygger hele bibelhistorien med Lego og grunderne bak filmselskapet som lever av å lage billige kopier av Hollywoods storfilmer.

Egenproduksjon NRK Program Oslo
Programleder: Anne Lindmo
Pressekontakt: Silje Marie Lien, tlf: 23 04 41 01/97 52 52 87
TV-seere bes kontakte NRKs Publikumsservice, tlf 815 65 900