Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 18. november 2006 kl 21.50 Med hjartet på rette staden

Spør før du graver

Overbetjent Miller (John Duttine, i uniform) etterforsker en gammel mordsak. (Foto: Granada International)
Overbetjent Miller (John Duttine, i uniform) etterforsker en gammel mordsak. (Foto: Granada International)
Overbetjent Miller er rask med å konkludere i en gammel mordsak. Og for et utrent øye ser ut som tante Peggy er ute på sjekker’n.

Politiet i Aidensfield blir nødt å ta fram en gammel mordsak igjen. Grunnen er at en påstått massemorder tilstår og hevder han er skyldig i et mord som skal være begått for mer enn ti år siden.

Overbetjent Miller er en mann som krever resultater, og han vet at de som oftest kommer når han setter konstabel Rob på saken. Men denne gang overvåker han selv søket etter et lik. Da ett blir funnet, er Miller rask å varsle sin overordnede ved hovedkvarteret om at mordofferet er sporet opp. Men er det riktig lik?

Sjarmoffensiv
Davids gamle tante er et rivjern, men ennå ikke noe inntørket kjerringskinn. Tante Peggy vet å skru på sjarmen overfor mannfolk om det trengs.

Men når hun legger sin elsk på en meget rik enkemann i Aidensfield, er det grunn til å spørre hva hun er ute etter.

Om serien
Med seertall på inntil 17,7 millioner er "Med hjartet på rette staden" den mest sette dramaproduksjon på britisk fjernsyn gjennom tidene. Et kraftfullt og følsomt drama, fylt med humor og de magiske tonene fra klassiske sekstitallslåter, utgjør resepten for seriens enorme suksess.

Britisk dramaserie (2004)
Originaltittel: Heartbeat (sesong 14)
Kveldens episode: "Shadows from the Past"
Produsert av: Granada International
Med bl.a. William Simons (Alf Ventress), Geoffrey Hughes (Vernon Scripps), Peter Benson (Bernard 'Bernie' Scripps), Sophie Ward (Helen Trent), John Duttine (George Miller), Derek Fowlds (Oscar Blaketon), David Lonsdale (David Stockwell), Tricia Penrose (Gina Ward), Jonathan Kerrigan (Rob Walker), Mark Jordon (Phil Bellamy), Gwen Taylor (Peggy Armstrong)
Pressekontakt: Steinar Dahl, tlf. 23 04 74 57
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf. 815 65 900, mail: info@nrk.no


LENKER
  • Les mer