Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 mandag 27. juli 2009 kl 19.55 Borettslaget

Farvel med Tertitten

Narvestad har en stor dag i vente i dag. (NRK-foto: Ole Kaland)
Narvestad har en stor dag i vente i dag. (NRK-foto: Ole Kaland)
Det er klart for siste episode i denne runden av "Borettslaget". Narvestad lærer Fatima å henge opp borettslagvimpelen, og vi skal få se at de to har mye spennende i vente nettopp denne dagen.

Finske Piirka soler seg fortsatt i glansen. Denne gangen skal han være med i NRKs "Først & Sist" og møter i NRK-resepsjonen. Han skal delta i programmet sammen med reklameguru Kjetil Try, og vi skal få se hans reklamefilm for brødmiksen "Star Mix".

Trude har kommet lengre i sin modellkarriere enn å posere på forsiden av "Henne", men hun er fortsatt kuet av moren Edith. Moren truer med å ta henne med til Haugesund, og da koker det over for Trude. Hun blir sint, og sier at hun skal til Milano og gå modell! Edith blir så forfjamset av at datteren sier henne i mot, at hun resignerer når Trude pakker kofferten og reiser til Gardermoen.

Linda kommer i all hast hjem fra København. Hun oppsøker Ruth og sammen leter de etter hunden Tommy. De finner ham ikke i nabolaget, og heller ikke på hundeinntauingen.
Linda er fortvilet og drar hjem. Men ikke lenger etter får hun en beroligende beskjed, og Tommys redningsmann skal vise seg å snu opp ned på Lindas liv.

Yngve er hos psykolog Thore Langfeldt. Han føler seg tom og er litt lei seg fordi han gav bort alt i forrige episode. Han har funnet ut at han ikke vil ha noen forpliktelser. Psykologen foreslår at han selger leiligheten og blir kvitt alt.

NRK Underholdning
Egenprodusert dokumentarsåpe
I rollene: Robert Stoltenberg, Jasmin Aasland
Regi: Vibeke Ringen, 92 42 22 22
Tv-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf 815 65 900