Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK3 torsdag 22. mars 2012 kl 22.25 True Blood

"Velkommen inn"


Sookie blir i huset sitt til tross for at broren Jaason har solgt det i løpet av tiden hun var borte. Men da hun finner ut hvem som er den nye eieren er hun ikke lenger så sikker på om det er lurt å bli værende.

Om serien
Den amerikanske suksesserien True Blood tar oss med til småbyen Bon Temps, der varulver, feer, og vampyrer plutselig er daglig kost. Takket være oppfinnelsen av masseprodusert syntetisk blod ikke vampyrene lenger å ty til menneskeblod for å næring. Dermed kan de gå fritt, om ikke komfortabelt, omkring blant vanlige mennesker.

I den fiktive byen Bon Temps i Louisiana møter vi servitrisen Sookie og mange av hennes gode venner og hjelpere (og fiender), blant annet hennes bror Jason, sjefen hennes Sam Merlotte, bestevenninnen Tara Thornton, Taras fetter Lafayette, detektiven Andy Bellefleur, vampyren Eric Northman og den "ferske" tenåringsvampyren Jessica.

Bloddryppende fra Alan Ball
"Six Feet Under"-skaper Alan Balls vampyrserie "True Blood" har bitt kraftig fra seg på de amerikanske seermålingene - den er blitt HBOs mest sette serie siden "The Sopranos". Anna Paquin har vunnet en Golden Globe for rollen som Sookie. "True Blood" er basert på Charlaine Harris sine bøker om relasjoner mellom vampyrer og mennesker.


Amerikansk dramaserie fra 2011.
Sesong 4. 12 episoder
Produsert av HBO
Originaltittel: True Blood
Kveldens episode: You smell like dinner
Med Anna Paquin (Sookie), Stephen Moyer (Bill Compton), Ryan Kwanten (Jason), Rutina Wesley (Tara Thornton), Alexander Skarsgård (Eric Northman), Sam Trammell (Sam Merlotte), Nelsan Ellis (Lafayette), Chris Bauer (Andy Bellefleur), Deborah Ann Woll (Jessica), m.fl.
Manus og regi: Alan Ball (18 år)
Kontaktadresse for presse: presse@nrk.no, tlf 414 28 800
TV-seere bes kontakte NRKs info@nrk.no, tlf 815 65 900